Beauty

Divne svečane frizure za sve prigode, a nisu klasični valovi i punđe

Nakon biranja modne kombinacije, sve što ti preostaje da budeš savršeno sređeni za bitnu prigodu je svečana frizura. Kad su u pitanju frizure za posebne prilike, najčešće biramo neku verziju valova ili kose podignute u punđu.

No, ako želiš isprobati nešto novo i malo posebnije, donosimo ti predivne prijedloge kojima se možeš inspirirati za svoju sljedeću svečanu frizuru! Pletenice, kovrče i preslatki dodaci za kosu samo su dio frizura koje te očekuju u nastavku.

Svečane frizure na nešto drugačiji način

Frizuru svakako trebaš uskladiti s outfitom koji si odabrala za svečanu prigodu. Klasične frizure poput valova ili punđe dobar su izbor je će se uklopiti uz gotovo sve stylinge, no i nešto kreativnije frizure također su mogu dobro uskladiti s raznim modnim kombinacijama.

U nastavku ti donosimo inspirativne ideje za svečane frizure za dugu i kratku kosu među kojima ćeš sigurno pronaći savršenu za sebe!

Voluminozni visoki rep s valovima

Ova frizura s mnogo volumena savršena je za outfit s otvorenim leđima, a ujedno ti zbog podignute kose neće biti ni vruće. Natapirani valovi skupljeni u rep daju poseban volumen ovoj frizuri!

Svečana frizura ukrašena party biserima

Predivne ukrase za kosu poput bisera možeš dodati na zapravo bilo koju frizuru jer će se lijepo uklopiti i na raspuštenu i na podignutu kosu, kao i na različite duljine kose. Ovisno o tome, možeš se poigrati sa smještajem ukrasnih bisera na kosi.

Svilena marama kao ukras na pletenici

Ako se odlučiš za ovu frizuru, pronađi maramu čiji će se uzorak savršeno slagati s onim na tvojem outfitu. Dodatak marame frizuri podignute pletenice dat će poseban, opušten i romantičan touch.

Cvjetni ukrasi za kosu za posebno ženstvenu svečanu frizuru

Osim bisera i sitni cvjetni ukrasi također predivno izgledaju na blago valovitoj kosi, a ovu romantičnu frizuru možeš jednostavno napraviti i na kraćoj kosi.

Niski rep s mašnom

Niski rep i haljina otvornih leđa nepogrešiv su spoj, a ovu opušteniju verziju niskog repa savršeno ćeš podići dodatkom mašne koja se slaže s tvojim outfitom.

frizura Jennifer Lopez Možda vas zanima Jennifer Lopez nosi modernu verziju popularne frizure 90-ih Rubrika Beauty Beauty

Moderna verzija francuske punđe

Francuska punđa ultimativna je klasična frizura za formalne prilike, a uz modernu verziju s nekoliko pramenova koji uokviruju lice, ova će frizura savršeno nadopuniti svaku svečanu modnu kombinaciju.

Jednostavna pletenica

Umjesto repa, skupljena kosa može se isplesti u savršeno pravilnu jednostavnu pletenicu, koja je istovremeno efektna i elegantna.

Polupodignuta frizura s valovima

Half-up half-down frizuru obožavaju brojne trendseterice, a uz valove koji će tvojoj kosi dati na volumenu i nekoliko pramenova skupljenih u malu punđicu dobit ćeš savršenu svečanu frizuru.

Upečatljivi rajfovi za posebno svečanu frizuru

Ukrasi za kosu koji će podići jednostavnu raspuštenu frizuru i pretvoriti je u predivnu, svečanu, su rajfovi za kosu s posebnim detaljima poput kamenčića u boji, perlica ili nabora na materijalu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kitsch (@mykitsch)

Možda vas zanima 9 frizura koje će lijepo uokviriti duguljasti oblik lica Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @kristiness

Komentari 0