Beauty

Super trik s olovkom za oči učinit će te mlađom u jednom potezu

  • Dob se na papiru ne može promijeniti
  • Međutim, to je izvana itekako moguće
  • Ovaj jednostavni eyeliner-trik u tren oka će svaku ženu učiniti nekoliko godina mlađom

Super stvar sa šminkom je to da ne pomaže samo prekriti nepravilnosti te se brine za jednomjeran ten. S pravom tehnikom i nekoliko trikova čak će ti uspjeti optički se pomladiti. Tako mogu u tren oka nestati male bore koje otkrivaju dob.

Evo kako funkcionira pomlađujući eyeliner-trik

Jedno od najčešćih mjesta na licu koja otkrivaju našu dob su oči. Oko njih se uglavnom stvaraju male fine linije i bore zbog kojih odmah izgledamo starije. Na sreću, postoji jednostavan trik koji će nam odmah dati svježiji i sjajniji izgled. Tajna je u bezbojnom ili eyelineru u boji kože. Optički otvara oko te čini manje primjetnima sve „staračke“ pojave. Uz to je dobrodošla i svijetla olovka za oči na gornjem kapku koja će dodatno „otvoriti“ oči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Možda vas zanima Vizažistica otkriva 3 najveća ljetna beauty trenda - jedan smo nekad jako voljeli, a sada je opet hit Rubrika Beauty Beauty

Kako pravilno koristiti svijetli eyeliner

Kako bi optičko pomlađivanje uspjelo, moraš jednostavno neprekidno nanijeti olovku boje kože na vodenu liniju donjeg kapka. Potom možeš nanijeti make-up za oči kao i inače. Još oprezno uredi obrve i već će tvoj pogled biti mlađi i svježiji.

Možda vas zanima Ove žene su se same našminkale, a onda je visažistica izvela nekoliko trikova. Pogledaj razliku! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0