Beauty

Ove žene su se same našminkale, a onda je visažistica izvela nekoliko trikova. Pogledaj razliku!

  • Obožavamo brzu i učinkovitu make-up formulu: malo maskare, rumenila i sjajila za usne
  • Tako su se šminkali i modeli koje je potom u svoje ruke uzela visažistica Julia Ismailova
  • Svojim trikovima Julia je pokazala kako i male promjene mogu napraviti priličnu razliku

Dobra maskara, malo rumenila, suptilan sjaj na usnama i spremno smo! Look koji možemo postići u nekoliko minuta najčešće izgleda fantastično i možemo ga isfurati gotovo svugdje. Ipak, za važne događaje našem make-upu posvetit ćemo malo pozornosti, a znamo kako je ključ upravo u detaljima. 

Takvog mišljenja je i make-up artistica Julia Ismailova koja je na modelima pokazala što može značiti promišljena suptilnost kada se radi o make-upu. Od dodavanja bronzera na obraze, upotrebe osvježavajućeg ružičastog rumenila ili jednostavnog eyelinera za oči kako bi izgledale veće – Julijine transformacije odnose se na detalje, a donose poprilične promjene.

Možda vas zanima Evo zašto bi uvijek trebala kupovati velika pakiranja šampona i gelova za tuširanje Rubrika Beauty Beauty

 

U nizu postova na svome Instagram profilu Julica je tako objavila fotografije modela koji su se našminkali sami, a potom kako su i izgledali nakon što je make-up artistica primijenila svoje trikove. Ponekad uz samo malo drugačije nanošenje make-upa možemo promijeniti dojam cijelog lica.

Fotografije prilažemo u članku, i slobodno nam javi koja opcija ti se više sviđa.  

1. Prirodno je najljepše

Crte lica ponekad najbolje ističe prirodna šminka posebno ako se radi o blagim crtama licam te svijetlom tenu i kosi. Za ovakvu delikatnu ljepotu, ponekad je manje - više. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

2. Priguši eyeliner

Posebno u dnevnim varijantama, naglašeni eyeliner može postrožiti crte lica. Ponekad je trik u tome da ga razmažeš i malo prigušiš sjenilom.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Koji proizvodi se moraju nalaziti u svakoj make-up torbici? Rubrika Life&style Life&style

3. Oprezno s podlogom

Cilj nam je ujednačiti ten i eventualno prikriti neke nesavršenosti, ali nanošenje podloge nikako ne bi trebalo biti nešto što se najviše ističe na licu. Pogoditi dobar ton također je važno za najbolji dojam. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

4. Izaberi što ćeš naglasiti

Osim malo rumenila i ruža na usnama, za smjeliji look možeš naglasiti i oči. No, neka to bude ili gornja ili donji kapak, kako bi ostavila dojam profinjenosti. 


 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

5. Plava za osvježeni pogled

Tko kaže da uvijek moramo posegnuti za smeđom ili crnom olovkom? Ljeti se više nego ikad dopušteno poigrati bojama, a plava nas baš podsjeća na more i svježinu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Ova tri make-up trika učinit će te privlačnijom – znanstveno dokazano! Rubrika Beauty Beauty

6. Počešljaj obrve

Ponekad je za odličan dojam potrebno malo pozornosti obratiti na detalje. Nemoj zaboraviti počešljati obrve u smijeru koji će najviše laskati prirodnom obliku tvojih obrva.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

7. Naglasi konture lica

Nemoj se bojati naglasiti svoje prirodne konture lica, jer će mu to dati jednu svježinu i mladolikost. Ne zaboravi i malo rumenila.
 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

8. Pronađi odgovarajuću nijansu sjenila

Tko se može odlučiti među tolikom ponudom nijansi sjenila? Ipak, potrudi se izabrati one koje će komplementirati tvome licu kako bi dobila onaj sjaj. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

9. Omekšaj make-up

Ako baš želiš istaknuti oči ili usta, ne moraš posezati za tušem ili teškom šminkom. Otvoriti pogled možeš uokvirenjem očiju koristeći samo sjenilo i maskaru. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Prirodna ljepota: Izgledaju li ti ove zvijezde čak i bolje bez make-upa na licu? Rubrika Life&style Life&style

10. Odvaži se 

Ljubičasta boja sigurno ne može proći nezamijećeno! Ako se želiš istaknuti, pronađi nijansu koja ti odgovara i nanesi je na donji dio kapka. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0