Life&style

Koji proizvodi se moraju nalaziti u svakoj make-up torbici?

Svaka ljubiteljica šminkanja ima „must-have“ proizvode bez kojih ne može zamisliti svoj dan. Za sve one koje će tek postati ljubiteljice make-upa, u dm-u smo provjerili što oni kažu – koji proizvodi bi trebali činiti osnovu svake kozmetičke torbice? U svojoj dm prodavaonici pronađite svoj mix boja, tekstura i proizvoda koji će naglasiti vaše adute, a mi dostavljamo i listu preporuka.

Maskara i tuš za oči

Postoji razlog zašto popis započinjemo maskarom i tušem za oči, a ne primerom. Naglašavanje onoga što smatramo svojom prednošću je pravi temelj svakog make-up looka. trend IT UP maskara Eyeppearance Volume & Waterproof idealna je za vruće ljetne dane, a trend IT UP Ultra Black tuš za oči omogućuje precizno nanošenje i dugotrajan intenzitet.

 | Autor:

Ruž za usne

Pravi ruž za usne nezaobilazan je dio svake torbice. Možda ga ne nosite cijeli dan, ali uvijek ga je dobro imati sa sobom. trend IT UP Color Protect ruž za usne u nijansi 025 visoko je pigmentiran i osigurava intenzivnu, dugotrajnu crvenu boju na usnama. Bonus je svakako i aroma vanilije, kokosa i karamele koja je idealna za ljeto. Osim dramatičnog crvenog ruža za usne, dobro je odabrati i jednu nježniju varijantu za svaki dan. Među trend IT UP Pure Nude ruževima pronaći ćete pravu nude nijansu za sebe ili se možete odlučiti za pink varijantu poput nijanse 02 ruža za usne alverde Color & Care Dusty Nude.

Primer kao temelj svakog make-up looka

Svaki make-up kit trebao bi sadržavati dobar primer jer je bez dobre podloge i njege, teško je postići idealan look, bez obzira na trud koji uložite u njega. trend IT UP Expert Baking uljni primer idealan je kao odabir jer djeluje dvostruko: kao podloga za postojani make-up i hranjivo ulje za lice.

Tekući puder i korektor

Uz pravi tekući puder i korektor, nitko neće primijetiti gdje završava vaša koža, a gdje počinje make-up. trend IT UP Camou 2u1 tekući puder i korektor umanjit će broj proizvoda koje svakodnevno nanosite na lice, a osigurat će vam savršeno prikrivanje nesvršenosti i crvenila kože.

Highlighter i rumenilo

Nanijeli ste primer, ujednačili ten i prikrili nesavršenosti puderom i korektorom. Sada je vrijeme da svom licu osigurate prirodan izgled i suptilan sjaj uz trend IT UP Powder Blush i trend it UP Super Glow Baked Highlighter.

Paleta sjenila

Najsigurnije je odabrati paletu koja kombinira nude nijanse za svaki dan i razigrane boje s kojima se možete poigrati kada se osjećate kreativno.

Kistovi, četkice i aplikatori

Na kraju, ne zaboravite na kistove, četkice i aplikatore. Savjetujemo vam da, za početak, u svom dm-u potražite Real Techniques set kistova Everyday Essentials koji sadrži četkicu za puder, četkicu za rumenilo, četkicu za sjenilo za oči, četkicu za highlighter i spužvicu za tekuće podloge.

Photo: None

Komentari 0