Beauty 06. srpnja 2020.

Vizažistica otkriva 3 najveća ljetna beauty trenda - jedan smo nekad jako voljeli, a sada je opet hit

Instagam.
  • Ljeto ima svoja pravila, a mi ti otkrivamo koja to trenutno vrijede u svijetu ljepote
  • Sarah Tanno, vizažistica Lady Gage, otkrila je tri beauty trenda koje ćemo rado nositi ovoga ljeta
  • Sjajna kože i sjajne pune usne apsolutni su "must have", a rado nosimo i geometrijske linije umjesto sjenila

Osim novih strujanja u modi i stiliziranju kose, ljetno razdoblje sa sobom donosi i nove trendove u svijetu njege i  ljepote. Vizažistica Sarah Tanno, čije usluge rado koristi i pjevačica Lady Gaga, otkrila je koja su to tri beauty trenda koja će dominirati u mjesecima pred nama.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima... Trend koji smo obožavale vraća se u modu, a super dođe u ljetnim mjesecima Rubrika Beauty Beauty

1. Staklena koža

Sjajna i njegovana koža omiljeni je ljetni trend! A njezin stakleni i zdravi izgled najbolje je postići tako što ćeš naglasak staviti na preparativne, a ne na dekorativne proizvode. Njegovanoj koži potrebni su samo bazični proizvodi poput laganog pudera ili tonirane kreme koji i korektora koji će prikriti nedostatke. Završni dodir dat će pravi highligter s kojim ćeš postići onaj željeni zdravi sjaj. Potpuno pokrivanje i teški make up ovog su ljeta zauzeli zadnji rad.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima... Parfemi s ovim sastojkom totalni su hit ovog ljeta Rubrika Beauty Beauty

2. Grafičko oko

Velike geometrijski snažno tušem iscrtane linije ponad kapaka najnoviji su beauty trend na društvenim mrežama. Poigravanje s tušem i kreiranje geometrijskih oblika nije samo po sebi novina, no ono što je ovoga puta drugačije jest korištenje snažnih i upečatljivih boja. "I dalje nanosim tuš na klasičan način, no razlika je što sada koristim onaj u zelenoj ili plavoj boji", istaknula je Tanno.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima... Bijela manikura je napoželjnija za ovo ljeto - ali pogledaj s kakvim krasnim zaokretom Rubrika Beauty Beauty

3. Sjajna usta

Posljednjih sezona na velika vrata svijeta ljepote vratila su se sjajila! A ovaj omiljeni beauty trend 90-ih rado ćemo nositi i ovoga ljeta. Najjednostavniji je to način za postizanje sočnih, zavodljivih i punih usana.

 

Komentari 0