Beauty

Soap brow trend osvaja svijet: Sve što trebaš znati za postizanje savršenih obrva!

  • Do gustih, zaglađenih obrva sad možeš doći i uz pomoć sapuna ili voska
  • Ovom metodom tvoje obrve dobit će efekt brow lamination tretmana
  • Slijedi naše upute i isprobaj ovu inovativnu metodu oblikovanja obrva!

Svi se možemo složiti da nam je povratak gustih obrva u modu donio olakšanje te da su ponovno jedan od traženijih beauty lookova. Tako da možemo odahnuti jer se za nekoliko godina nećemo zgražati nad fotografijama našim pretankih obrva.

Nakon olovaka i gelova za obrva, na red je došao najnoviji trend – oblikovanje obrva čvrstim sapunom.

Trend soap brows prikladno je nazvan, a iako je nekima već poznat, planetarnu popularnost među ljubiteljicama ljepote i make-upa donijeli su beauty gurui društvene mreže TikTok.

@millieleer Trying soap brows for the first time 🤔🤍 #foryoupage #fyp #viral #makeup #brows ♬ original sound - SUNRAE 🌞

Soap brows temelji se na tome da čvrsti sapun navlažiš sprejem za lice ili običnom vodom i onda koristiš četkicu za obrve kako bi ih začešljala sapunom. Iako se čini dosta jednostavno, kao i sa svakim drugim novim beauty trendom, prvo ga trebaš sama isprobati da vidiš kako funkcionira.

TikTokerica @millieleer svoje obrve također oblikuje sapunom, a njena soap brows metoda izgleda savršeno lagano. 

Ovo su koraci koje trebaš slijediti za soap brows:

1.    Našpricaj sapun vodom ili sprejem za lice
2.    Uzmi četkicu za obrve i protljaj ju u sapunu
3.    Počešljaj svoje obrve prema gore, ili u kojem već smjeru želiš da idu
4.    Prstom zagladi dlačice ili olovkom nacrtaj dodatne ako misliš da je potrebno

Kako prikriti sijedi korijen kose Možda vas zanima Sakriveno u nekoliko sekundi: znamo najbolji trik protiv sijede kose i neobojenog korijena Rubrika Beauty Beauty

Rezultati koje ćeš dobiti su nevjerojatni. I najneposlušnije obrve mogu biti “ukroćene” ovom metodom u zaglađeni izgled sličan brow lamination tretmanu, samo što će kraće trajati.

Brow lamination tretman zaglađuje tvoje dlačice za njihov dugotrajno uređen izgled pomoću posebnih proizvoda. Make-up stručnjaci i vizažisti preporučuju duže pokrete prema gore, koji će maksimalno podići dlačice.

Iako se odlični rezultati ove metode ne mogu poreći, držanje čvrstog sapuna na koži satima može ti naštetiti i osušiti i dehidrirati tvoju kožu ako je dosta osjetljiva. Profesionalni vizažisti zato savjetuju da se sapun na koži ne drži predugo. 

Brojni beauty brendovi rade na formulama proizvoda za obrve koji bi se mogli koristiti umjesto čvrstog sapuna, a ujedno imati jednak učinak.

Sapuni djeluju slično kao i vosak za obrve, samo što nisu toliko dugotrajni. Oba proizvoda obrvama daju pernati, zaglađeni izgled. Mnogi se ipak odlučuju za vosak jer je postojaniji i otporan na znoj. S druge strane i sapun ima svoje prednosti, u koje se ubraja i to što proizvod nije jako gust i mnogo ga je lakše skinuti od nakupljenog voska.

Izaberi metodu i proizvod za koji misliš da će ti najbolje odgovarati, kao i tvojoj koži. Nakon nanošenje voska ili sapuna, izgled svojih obrva uvijek možeš dodatno popraviti olovkom ili sjenilom za obrve za savršeni izgled tvojih obrva!

Chrissy Teigen pokazala je svoje nove obrve Možda vas zanima Chrissy Teigen pokazala je nove obrve nakon transplantacije: "Jako sam uzbuđena zbog ovoga" Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0