Beauty

Ovo je 8 beauty trendova koji će biti popularni u 2022., koji ti se najviše sviđa?

  • 2022. donijet će nam mnoga iznenađenja, ali i zadržati omiljene trendove koji trenutno vladaju
  • Posebno je naglasak na trendovima iz 2000-ih koji doživljavaju povratak
  • Pripremi se za 2022. uz ove trendove!

Kad smo rekli da ćemo više eksperimentirati s ljepotom ove godine, to smo stvarno i mislili. Namjerno neuredne frizure, povratak šminke iz 2000-ih i uvijek zanimljivi TikTok trendovi učinili su 2021. posebno zanimljivom. Trend znatiželje i eksperimentiranja nastavit će se i u 2022. Donosimo ti osam trendova koji bi mogli vladati sljedećom godinom, prema riječima stručnjaka.

1.    Šljokice posvuda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

 

Moda i ljepota iz 2000-ih bila je svugdje ove godine, a oživljavanje trendova iz tog razdoblja nastavlja se i na 2022. Jedan od trendova koji posebno doživljava povratak su šljokice! Osim na odjeći, šljokice ćemo gledati i u obliku sjenila na očima koje će jako doći do izražaja uz razna sjenila i palete sa šljokicama u boji.

2.    Iscrtane usne

 

 

Još jedan trend iz 90-ih koji ponovno vlada svijetom ljepote su i jako definirane usne. Svoje usne ne moraš previše precrtavati kako bi izgledale veće, ali svoj prirodni oblik slobodno možeš naglasiti. Uz dobru kombinaciju boja olovke i ruža ili sjajila tvoje će usne izgledati ljepše i punije. Trik za savršeno nanošenje koji preporučuju stručnjaci je da prvo naneseš ruž, a zatim da iscrtaš usne olovkom kako bi usavršila oblik.

3.    Dvostruki potez tušem

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Doja Cat (@dojacat)

 

Obični cat eye stvar je prošlosti, a na njegovo mjesto dolazi dupli tuš, koji su već isprobale zvijezde poput Due Lipe i Doje Cat. Ovaj noviji trend ostavlja jači dojam od samo jednog poteza tušem, a potiče i na igranje bojama, što kod korištenja samo jedne boje tuša, pogotovo crne, ne možemo napraviti. Za rezultat u kojem će boje biti savršeno usklađene, stručnjaci preporučuju korištenje kombinacije plavih, zelenih i bijelih nijansi.

Moda za žene s bujnim oblinama Možda vas zanima Trendovi i komadi odjeće koji puno bolje pristaju žena s bujnijim oblinama Rubrika Moda Moda

4.    Statement rumenilo

 

 

Rumenilo napokon dolazi do izražaja i sve se više ljudi usudi s njime eksperimentirati isprobavajući nove nijanse i mjesta na koja će staviti rumenilo za stvarno cool i jedinstven izgled. Osim dodavanja rumenila na obraze i preko nosa, neki su isprobali dodati rumenilo i iznad obraza, gdje je inače mjesto za konturiranje.

5.    „Sakriveni“ pramenovi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BLEACH (@bleachlondon)

 

Pramenovi se vraćaju na velika vrata, a s njima još jedan trend iz 2000-ih: peek-a-boo ili sakriveni pramenovi. Ovim pramenovima na zabavan način možeš postići dimenziju boje i naglasiti pojedinu nijansu, ali bez jakog kontrasta. 

6.    Moderna fudbalerka

 

 

Poznate zvijezde poput Miley Cyrus, Rihanne i Demi Lovato već su nas ove godine iznenadile i oduševile izborom ove rock-šik frizure. Iako mnogima nije najdraža, fudbalerka je ponovno u modi, ovaj put u modernijoj verziji i sa nježnijim slojevima koji povezuju kraću kosu naprijed s dužom otraga.

7.    Dugi, postepeni slojevi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ciara (@ciara)

 

Dugi i raskošni slojevi iz 90-ih ponovo su in, s modernijom verzijom obožavane frizure Jennifer Aniston. Ovaj look možeš postići i kod kuće pomoću uvijača za kosu. Osuši kosu u dijelovima i zatim ju dok je još topla omotaj oko viklera ili uvijača za kosu. Pričekaj 15 do 20 minuta da se kosa ohladi, a zatim izvuci uvijače iz kose za savršene velike, opuštene kovrče.

8.    Teksturirana kosa

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

„Izgužvane“ valove koji djeluju gotovo mokro zvijezde već obožavaju, a ovaj trend nastavit će se i u 2022. Megan Fox, Jennifer Lopez i Margot Robbie su ovaj look već usavršile. Najvažniji proizvod koji moraš imate za postizanje ove frizure je mousse, pjena za kosu ili gel koji će tvojoj kosi dati sjajan i uglađen „mokar“ izgled. 

Kraljica Elizabeta primjenom beuty trendova skinula bi godine s lica Možda vas zanima Kako bi izgledali članovi kraljevske obitelji da prate beauty trendove? Ne moraš nagađati, slobodno pogledaj Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0