Moda
Moda za žene s bujnim oblinama

Trendovi i komadi odjeće koji puno bolje pristaju žena s bujnijim oblinama

  • Moramo otkloniti ovaj mit: izgledi s modne piste uvijek dobro izgledaju isključivo na vrlo vitkim ženama? 
  • To nije istina! 
  • Naime, ovi trendovi puno bolje pristaju zaobljenim ženama

Osobito u prijelaznom razdoblju je slojevito odijevanje („layering“) naš najbolji modni prijatelj. Nekoliko komada odjeće složeno je jedno na drugo igrajući se različitim duljinama. To je super praktično kad su vanjske temperature nepredvidljive. Međutim, ova metoda nije idealna za sve nas. Male žene, koje su također i vrlo mršave, mogu se brzo utopiti u ovoj varijanti stylinga. S druge strane, s nekoliko oblina postaje doista elegantno! 

All over look

Jedna boja od glave do pete? Da! Jednobojni izgled sada je u trendu više nego ikada i savršeno je rješenje za one dane kada se osjećaš kao da više nemaš što odjenuti. Lijepa stvar: pristaje svakoj ženi, ali punašnije imaju veliku prednost: njihove ubojite obline čine monoton izgled mnogo uzbudljivijim.

Možda vas zanima Najvažnije modno pravilo koje punije djevojke svakako moraju ignorirati Rubrika Moda Moda

Najljepši komadi za žene s ubojitim oblinama

1. Haljina na preklop

Wrap haljine su jedan od apsolutnih „it komada“ najkasnije od prošle godine i definitivno ne bi trebale nedostajati u ormaru. Odlična stvar u vezi s ovim haljinama: savršeno laskaju ženskim oblinama! S jedne strane zato jer se usredotočuju na uski struk, a s druge jer dočaravaju pravi dekolte iz snova s V izrezom. Ukratko: volimo to! Dakle, ako si blagoslovljena oblinama, imat ćeš sjajnu figuru u haljini na preklop!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabi (@gabifresh)

2. Plisirane suknje

Ovaj trend definitivno se zadržao i dugo je bio sastavni dio naše garderobe. Ipak, žene s bujnijim oblinama i dalje se rijetko usuđuju nositi plisirane suknje. Pogrešno! Ove lijepe suknje izgledaju ultra ženstveno i rastežu figuru zahvaljujući sofisticiranoj tehnici nabora. Bilo kao klasična midi suknja ili u mini verziji: plisirane suknje definitivno bi trebale biti među obaveznom garderobom. 

Ova konzervativna modna pravila žene s bujnijim oblinama trebaju odmah početi ignorirati

3. Statament remen

Trend statement remena kao da je stvoren za žene s oblinama. Zašto? Jednostavno izvlači obline na posebno lijep način tako što se divno obavija oko struka te dočarava sjajnu siluetu pješčanog sata. Kako je dobro što je statement remen još uvijek jedan od najpopularnijih modnih dodataka. Možeš ga pronaći posvuda u uzbudljivim bojama i s posebnim kopčama - ne postoji lakši način da prijeđeš na sljedeću razinu stila.

4. Volani

Bilo na rukavima, manšetama ili dekolteu: volimo volane, a osobito u proljeće i ljeto ne možemo se zasititi slatkih volana. Ali, ako sada misliš da su slatki ukrasi glomazni i da su stoga zabranjeni za žene s oblinama, to nije točno. Na pravim mjestima su naše proporcije odmah stavljene u središte pozornosti i lijep izgled pretvaraju u fenomenalan izgled. Trebaš dokaz?

Kad mršave djevojke jedu pizzu, to se prikazuje na sladak i simpatičan način. Ali ako debela djevojka jede pizzu? Možda vas zanima Komentar: Zašto se su samo mršave i fit djevojke simpatične dok jedu pizzu? A što je s nama punijima? Rubrika Life&style Life&style

5. Suknja olovka

Volimo suknje olovke - i to više ne samo za ured. Osobito žene koje su blagoslovljene oblinama imaju jasnu stilsku prednost: pencil skirt izgledaju puno bolje na ženama s okruglom stražnjicom nego na ženama s malom stražnjicom i bokovima. Visoki kroj naglašava struk, a silueta dobiva pravi poticaj u smislu ženstvenosti. I ne boj se uskog kroja. Suknje olovke moraju biti jako uske, uostalom nema apsolutno nikakvog razloga skrivati svoje tijelo - upravo suprotno!

6. Marlene hlače

Marlene hlače laskaju figuri. Ove hlače s visokim krojem privlače pažnju na struk i naše lijepe bokove. Zbog širokog kroja naše noge izgledaju nekoliko centimetara duže. Prave fashionistice nose cool crop top koji ili završava direktno s hlačama ili propušta usku traku kože te nose par štikli. Marlene hlače su stoga savršena i stilska alternativa trapericama.

7. Strukirane haljine

To više nije tajna, ali se ne može reći dovoljno često: suknje i haljine u takozvanom „A kroju“, koje se fokusiraju na najuži dio našeg tijela, struk, jednostavno izgledaju seksi na zaobljenim ženama. Seksi silueta pješčanog sata savršeno je inscenirana i naglašava našu ženstvenost. Naime, obline treba pokazati i slaviti te ni pod kojim okolnostima sakriti.

8. Veliki dekolte

Bilo da si mršava ili super zaobljena, moto je sljedeći: naglasi svoje prednosti! A žene s oblinama imaju dosta toga za pokazati. Dakle, umjesto da se skrivamo ispod široke odjeće, trebali bismo pokazati što imamo za ponuditi. Bluze, topići i košulje s dubokim V izrezom, na primjer, savršeni su za isticanje dekoltea i poigravanje s njegovim čarima.

Photo: Shutterstock

Komentari 0