Moda

Ova konzervativna modna pravila žene s bujnijim oblinama trebaju odmah početi ignorirati

  • Za mnoge punije žene vrijedi nepisano modno pravilo da nose crnu i široku odjeću
  • Također ne bi trebale previše eksperimentirati s najnovijim modnim trendovima…
  • Dosta je toga! Mi se s tim ne slažemo i konačno ćemo raščistiti sa zastarjelim modnim pravilima!

Ako smo nešto naučile proteklih godina, to je da punije žene mogu biti ponosne na svoje obline i samouvjereno se ponašati sa svojim tijelima – jednako kao i žene s navodno savršenim tjelesnim mjerama.

Savršenog već dugo nema i dopušteno je sve u čemu se osjećaš dobro – to osobito vrijedi za modu. Prošla su vremena kad su se žene s bujnim oblinama usudile nositi isključivo crnu odjeću. Krajnje je vrijeme da se izbiše ovih šest modnih pravila!

1. Nositi crno

Crno je super – nema sumnje! Ali, iskreno: tko želi ljeti stalno nositi crnu odjeću, a može nositi žutu ili crvenu?! Istina je da nas tamne boje čine mršavijima. Međutim, ako kroj tvoje nove haljine miluje tvoje obline i jednostavno ti sjajno stoji, onda su žarke boje pravi izbor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jaygodfreynyc 'whitherspoon' dress #curvesfordays #beautybeyondsize

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

2. Crop top je nešto samo za mršave

Totalna glupost! Kod trenda pokazivanja trbuha treba odabrati pravu kombinaciju. Jesi li razmišljala o tome da crop top nosiš u kombinaciji s visoko izrezanom pencil-suknjom? Ili u kombinaciji s hlačama visokog struka uz dugačku vestu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I had to keep it comfortable #formationworldtour

A post shared by Chastity Garner Valentine (@garnerstyle) on

3. Što šire, to bolje

Zapravo, upravo obrnuto. Široki komadi odjeće unište svaku siluetu te nisu preporučljivi baš za punije žene. Puno je važnije naglasiti svoje lijepe strane. Imaš uski struk? Naglasi ga lijepim remenom ili haljinom u obliku slova A. Ponosna si na svoje noge? Sigurno ćeš biti seksi u pencil-haljini ili uskim hlačama.

Možda vas zanima Ovaj par privlačio je poglede svojim outfitima mada nisu baš modno usklađeni Rubrika Moda Moda

4. Uzorak nadodaje

I ovdje vrijedi: ako je pravi kroj, ne treba se odreći uzoraka. Ljetno cvijeće ili cool karirani uzorak – dopušteno je sve što ti se sviđa! Ako želiš biti sigurna, kombiniraj jednostavno jedan komad odjeće s uzrokom i jedan jednobojni – tako ćeš u svoj izgled unijeti potreban mir te dati lijepi fokus.

5. Kratke hlače od broja 38

I s konfekcijskim brojem s one strane broja 38 mogu se cool nositi kratke hlače. Imaš malo deblje noge? Onda nosi malo duži model te ga kombiniraj s dugom vestom ili pletenom jaknom. Sandale s visokom petom optički će produžiti noge.

6. Bikini se nikako ne preporučuje

Ako se osjećaš dobro u svom tijelu, pokaži ga! Zašto bi se skrivala u blindiranom kupaćem kostimu ako si ponosna na svoje obline? Tko se osjeća seksi i načisto je sa svojim tijelom, u bikiniju može imati bombastično tijelo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wearing my new #AVAandVIV bikini on gabifresh.com 🙌👙 @targetstyle

A post shared by Gabi (@gabifresh) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0