Beauty

Skincare entuzijasti na TikToku kažu da ova maska u samo 2 minute tjedno vidno uljepšava kožu lica

Kad se radi o skincare trendovima koji vladaju društvenim mrežama, jedan se posebno ističe, a to je glass skin - postizanje besprijekorno sjajne kože, poput stakla. Imamo sretnu vijest jer pronašle smo proizvod koji u samo dvije minute svakome može omogućiti glass skin i zahvaljujući tome je osvojio i TikTok skincare zajednicu. Radi se o Versed Doctor's Visit Instant Resurfacing maski za lice. Skincare entuzijasti tvrde da je ova maska, s obećanjem vidljivo ljepšeg tena u samo 2 minute tjedno, tajno oružje za postizanje rezultata koji su na profesionalnoj razini i to u udobnosti vlastitog doma.

 | Autor: Instagram @corinthsuarez Instagram @corinthsuarez Foto: Instagram @corinthsuarez

Možda vas zanima Kako se riješiti grube kože, prištića i uraslih dlačica s tijela? Svi kupuju ovaj proizvod jer pruža impresivne rezultate Rubrika Beauty Beauty

Što Versed Instant Resurfacing masku za lice izdvaja od ostalih na tržištu?

Ova se maska može pohvaliti trostrukom prijetnjom AHA i BHA kiselina te enzimskog pilinga u formuli jelly teksture. Kombinacija glikolne i mliječne kiseline djeluje na otapanje sivih, odumrlih stanica kože, briše tamne mrlje i razotkriva svjetliji i glatkiji ten. Salicilna kiselina zauzima središnje mjesto, a zaslužna je za smanjenje vidljivosti pora i crvenila. Čarobni sastojak u ovoj formuli su enzimi ananasa i papaje koji su bogati vitaminom C, a pružaju trenutni sjaj kože. Rezultat je pomlađena koža koja je hidratizirana i mekana.

 | Autor: Instagram @rosacea_bae Instagram @rosacea_bae Foto: Instagram @rosacea_bae

Kako koristiti Versed Doctor's Visit Instant Resurfacing masku za lice?

Jednostavno nanesemo tanki, ravnomjerni sloj proizvoda na čistu, suhu kožu te isperemo hladnom vodom nakon 2 do maksimalno 3 minute. Maska nije namijenjena dugotrajnoj upotrebi, stoga je važno pridržavati se preporučenog vremenskog okvira. Izbjegavaj korištenje drugih proizvoda na bazi kiselina i retinoida 24 sata prije i nakon svake upotrebe Versed maske.

Gwyneth Paltrow Možda vas zanima Gwyneth Paltrow predstavila novu beauty liniju i ova je puno pristupačnija. Lajkamo Rubrika Beauty Beauty

Kako se pravilno nanosi Versed maska i kada je najbolje vrijeme za nju? 

Masku je potrebno nanijeti na cijelo lice, izbjegavajući područje oko očiju. Za optimalne rezultate, najbolje ju je koristiti jednom tjedno, po mogućnosti navečer, nakon čišćenja lica. Rezultate ćete vidjeti već nakon prvog korištenja, a najbolje slijedi nakon četiri upotrebe. Kao i kod svega, važna je kontinuirana upotreba kako bismo održavali rezultate. Dobro je znati da neki korisnici mogu primijetiti blagu ružičastu nijansu kože nakon upotrebe, što je potpuno normalno i trebalo bi ubrzo nestati. Ipak, oni s osjetljivom kožom trebali bi biti oprezni. Brend preporučuje patch test od 60-90 sekundi kako bismo bili sigurni da naša koža podnosi proizvod.

 | Autor: Instagram @cmoan.skin Instagram @cmoan.skin Foto: Instagram @cmoan.skin

Glass skin više nije teško postići bez pomoći profesionalaca 

Versed Doctor's Visit Instant Resurfacing maska za lice formulirana je da se uspješno bori protiv sivog i umornog tena. Njezina mješavina moćnih sastojaka pruža jedno pravo spa iskustvo u udobnosti doma. U svijetu u kojem je vrijeme iznimno važno i ne želimo ga uzaludno trošiti više nego što je potrebno, Versed Instant Resurfacing maska za lice ističe se kao proizvod heroj zahvaljujući svojoj učinkovitosti i djelotvornosti. Pridruži se redovima skincare entuzijasta koji se kunu u njegove transformativne moći i pruži svojoj koži tretman kakav zaslužuje - 2 minute tjedno je sve što je potrebno za najsjajniju kožu ikad. Versed Instant Resurfacing maska za lice dostupna je za kupovinu putem Cult Beauty web shopa, a cijena joj je 18.60 €. Dobro je znati da prilikom prve narudžbe omogućavaju 15% popusta. Rezultate koje pruža ova maska možete vidjeti u videima niže:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Versed (@versed)

 

Možda vas zanima Važno je pronaći vrijeme za sebe - uz Hyaluron Activ B3 linija dovoljno je samo 5 minuta! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @isabellath

Komentari 0