Beauty

Važno je pronaći vrijeme za sebe - uz Hyaluron Activ B3 linija dovoljno je samo 5 minuta!

Kako i zašto je postalo posve normalno juriti i žuriti i uvijek biti pod stresom, nitko ne zna. Takozvano „vrijeme za sebe“ je uvijek pri samom dnu naših to-do lista. Pogrešna je to navika i krajnje je vrijeme da svi naučimo voljeti sebe i povremeno se razmaziti. 

Počastite se malim, kućnim beauty ritualima, za koje vam ne treba tako puno vremena. 

O njima smo porazgovarali sa supermamom Sonjom Švajhler: „Sitnim koracima se vraćam sebi. Nekada zaboravim koliko je divno biti njegovana. Mirisati. A prvo na to zaboravimo. A njegujem se s Avene Hyaluron Activ B3 kremom za obnovu stanica jer, budimo realni, jako mi to treba nakon 8 godina isprekidanog sna. Volim baršunastu teksturu ove kreme i volim njen miris. Prije nanošenja kreme, stavljam koncentrirani serum od kojeg je koža čvršća i bore su manje. Trebam 5 minuta u danu za to.“ 

 | Autor:

Hyaluron Activ B3 linija 

Ova anti-aging linija, bazirana na termalnoj izvorskoj vodi, pruža umirujuća i omekšavajuća svojstva toliko potrebna osjetljivoj koži, bez kontroverznih sastojaka i sa sastojcima od najmanje 90% sastojaka prirodnog podrijetla sadrži i hijaluronsku kiselina koja je čista i 100% prirodna.  

Sastoji se od Avène Hyaluron Activ B3 Kreme za obnovu stanica, koja nakon 15 dana korištenja, pokazuje koliko je koža regenerirana, čvršća, a bore su smanjene. Savršena je za vaš „vrijeme za sebe“ moment -  nježnog mirisa pruža ugodu koži, obnavlja vaše stanice dok vi obnavljate svoj um. Također je jako dobra podloga za šminku. 

 | Autor:

Koncentrirani serum sadrži 1,5% čiste hijaluronske kiseline i 6% niacinamida, za djelovanje na uzrok starenja. Koža je čvršća, bore su smanjene. Zahvaljujući minimalističkoj formuli koja sadrži samo 8 sastojaka, ovaj serum daje učinkovitost u svom najčišćem obliku. 

Trostruko korektivna krema za područje oko očiju pruža trenutan učinak svježine. Ispunjava bore i zaglađuje kožu oko očiju. Smanjuje otečenost i tamne krugove (podočnjake). Bez mirisa, pogodna za područje oko očiju i za područje oko usana, te je dobra podloga za šminku. 

 | Autor:

Hyaluron Activ B3 noćna krema sadrži retinal, čistu hijaluronsku kiselinu, ekstrakt Haritaki i niacinamid kako bi djelovali na uzrok starenja i produžili život stanica. Savršena za vaših 5 minuta mira i tišine, prije spavanja! 

Sve proizvode možete pronaći u ljekarnama. I zapamtite, dovoljno je samo 5 minuta! 

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0