Beauty

Ova krema rješava problem podočnjaka u samo 3 tjedna i toliko je djelotvorna da se svugdje u trenu rasproda!

Možda još uvijek nisi sigurna treba li ti krema za područje oko očiju ili ne, ali ona može pomoći da tvoja šminka još ljepše sjedne na kožu i stopi se bez mrlja i nakupljanja. Ako tražiš novu kremu za područje oko očiju koju ćeš uvrstiti u svoju dnevnu rutinu, kultni clean beauty brend Ilia ove je godine lansirao svoju Bright Start Activated Eye Cream. Prema brendu, ova sedefasta okoloočna krema posvijetlit će područje oko očiju u trenu te pružiti veliku dozu hidratacije i popuniti fine linije i bore. Zvuči predobro da bi bilo istinito, ali brojni zadovoljni korisnici i činjenica da je ova krema svako malo rasprodana, to i potvrđuju. Dodatni dokaz tome je i više od 159 milijuna pregleda hashtaga #iliabeautybrightstart na TikToku.

 | Autor: Instagram @iliabeauty Instagram @iliabeauty Foto: Instagram @iliabeauty

Zašto je baš krema za područje oko očiju prvi službeni iskorak brenda u skincare sferu?

Iako je ovaj proizvod tehnički prvi pohod brenda u kategoriju skincarea, brend je obogaćivao svoje make up proizvode aktivnim sastojcima za njegu kože od samih početaka. Njihov proizvod heroj Super Serum Skin Tint s SPF-om 40 je zapravo bio njihov prvi korak u njezi kože. Taj proizvod minimizira jutarnju rutinu u jedan korak, a ima sve prednosti šminke, njege kože i SPF-a u savršenoj formuli.

balayage plava kosa Možda vas zanima 5 namirnica i 4 dodatka prehrani koji pomažu u smanjenju podočnjaka Rubrika Beauty Beauty

Kad se radi o podočnjacima, oni uvijek trebaju biti hidratizirani prije nanošenja šminke, a pronalazak kreme za područje oko očiju koja se lijepo upija, stapa s korektorom i pruža njegu kože nije jednostavno kao što bi se moglo činiti. To je nadahnulo stvaranje Bright Start Activated Eye Cream. Ova krema ima laganu teksturu koja se upija u kožu, dok biserno reflektirajuće svjetlo stvara efekt posvjetljivanja koji je savršen za zamagljivanje podočnjaka, finih linija i bora. Formula sadrži ekstrakt morskog komorača, biljnu alternativu retinolu koja je sigurna za korištenje oko očiju. Može se koristiti tijekom dana bez uobičajenih problema sa zaštitom od sunčeve svjetlosti koji inače prate retinole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIA (@iliabeauty)

Osim toga, Bright Start Activated Eye Cream također uključuje prerađeni ekstrakt avokada, aktivni sastojak koji smanjuje pojavu natečenosti i podočnjaka. Tu su i kofein i peptidi koji posvjetljuju umorne oči, dok keramički aplikator pruža osjećaj hlađenja koji dodatno razbuđuje oči prije nanošenja šminke. Naravno, ovaj se proizvod može koristiti ujutro prije nanošenja šminke, ali može se koristiti i kao noćna krema za područje oko očiju.

 | Autor: Instagram @iliabeauty Instagram @iliabeauty Foto: Instagram @iliabeauty

Možda vas zanima Njega kože koja manipulira mikrobiomom je budućnost Rubrika Beauty Beauty

Rezultati koje s lakoćom pruža Ilia Bright Start Activated Eye Cream

Ako imaš nasljedne podočnjake koji su ponekad jedva vidljivi, a ponekad se probudiš s podočnjacima zbog kojih izgledaš kao da nisi spavala cijeli tjedan, jedna od značajki koja će ti prva privući pozornost je keramički aplikator radi fenomenalan posao u pružanju rashlađujuće masaže. Također, budući da je keramički, on ne upija višak proizvoda pa je potrebna doza opreza prilikom nanošenja kako ne bi nanijela više kreme nego što trebaš jer malo će biti dovoljno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIA (@iliabeauty)

Već nakon otprilike tri tjedna, primijetit ćeš da ti podočnjaci više nisu toliko tamni zahvaljujući biserima koji reflektiraju svjetlost u ovoj kremi, zbog čega ti više neće trebati toliko posvjetljujućih make up proizvoda. Što je još bolje, većina "bisernih" krema za područje oko očiju inače ima hrapavu teksturu, no ova ima konzistenciju gelaste kreme koja doista hidratizira kožu i pruža učinak punjenih finih linija i bora. Ilia Bright Start Activated okoloočnu kremu koju inače možemo kupiti u The Labu, Naturelle Shopu, a trenutno je dostupna za naručiti u Hrvatsku samo putem niche-beauty.com po cijeni od 56 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIA (@iliabeauty)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIA (@iliabeauty)

Možda vas zanima Stigao je serum koji prkosi gravitaciji! On radi dok spavamo i u tjedan dana pruža nevjerojatne rezultate Rubrika Beauty Beauty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIA (@iliabeauty)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIA (@iliabeauty)

Možda vas zanima Kako se riješiti grube kože, prištića i uraslih dlačica s tijela? Svi kupuju ovaj proizvod jer pruža impresivne rezultate Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram @olesyaromano

Komentari 0