Beauty

Ritualsov adventski kalendar najljepši je koji smo dosad vidjeli, i vrijedi svakog novčića

  • Iz dana u dan, unatoč neočekivano visokim temperaturama, u prodaji osviće sve više adventskih kalendara, a našu je pažnju privukao onaj najveći brenda Rituals
  • Rituals ove godine nudi tri adventska kalendara - Classic, Deluxe i Premium, a svaki je upakiran u najposebnije ruho do sada
  • Onaj najveći je ujedno i najraskošniji, a osim proizvoda za njegu sadrži i četiri svijeće za četiri nedjelje adventa, LED lampice i neodoljivi miris za dom

Iako zbog još uvijek visokih temperatura i sunčanih dana imamo osjećaj da smo zapeli u vječnom ljetu, hladniji dani vrebaju iza ugla i samo je pitanje kada će nas zaskočiti. A da je tome tako možda nas najbolje podsjećaju brojni beauty brendovi koji već uvelike ne da razmišljaju o jesenskim danima, već imaju spremne čak i svoje adventske kalendare.

Možda je malčice prerano da krenemo otvarati prozorčiće na njima i odbrojavati dane do Božića, no definitivno nije prerano da već sada kupimo svoje favorite jer je jedno sigurno - na policama se, kako dućana, tako i onim virtualnim, neće dugo zadržati. A kada smo kod favorita, jedan će od njih ove godine svakako biti onaj brenda Rituals koji je, bez imalo dvojbe, jedan od najljepših koje smo ikada vidjeli.

Možda vas zanima 24 MAC proizvoda vrijedna više od 550 eura upakirana su u raskošni adventski kalendar po puno povoljnijoj cijeni Rubrika Beauty Beauty

Najraskošniji Ritualsov adventski kalendar do sada stigao je u prodaju po cijeni od 169,90 eura, a 24 trenutka sreće donose serumi, maglice za tijelo, balzami, pilinzi, lampice... Mirisi za dom te proizvodi za njegu kože u njemu vrijedni su 275 eura, a što znači da je ovo odlična prilika da se razmazimo i pritom zgrabimo mnoštvo omiljenih bestselera iz Private Collection po puno prihvatljivijoj cijeni od one koju bismo inače za njih morali izdvojiti.

Adventski kalendar i vizualno djeluje jednako čarobno - velika crvena kutija rastvara se u bajkovitu snježnu kulisu, a od ugodnih kućica do glavne prodavaonice House of Rituals, svaka je zgrada divno izrađena i prepuna detalja. Osam proizvoda stiže u punoj veličini, a osim popularnih favorita, dodane su mu četiri svijeće za svaku nedjelju adventa i LED božićne lampice za potpuni ugođaj. 

 | Autor: Rituals Rituals

Neki od najobožavanijih proizvoda koji su se u njemu našli su Sakura krema za tijelo, Hammam pjenasti gel za tuširanje, maska za ruke obogaćena sandalovinom Ritual of Jing Night Rescue, a tu je i Savage Garden Home Perfume u punoj veličini. 

Možda vas zanima Zvijezda 'Bijelog lotusa' dobila je vlastiti lip makeup kit. Oduševilo nas je ime, ali i nijanse ruža, sjajila i olovke Rubrika Beauty Beauty

Uz ovaj najluksuzniji, Premium adventski kalendar, u prodaju su stigle i dvije skromnije verzije, ali nimalo manje šarmantne. Deluxe adventsko selce sadrži božićne svjećice te proizvode u vrijednosti od 185 eura, uključujući i svijeće za svaku nedjelju došašća te široki izbor proizvoda za osobnu njegu koje će trajati do dugo iza Božića, a cijena mu iznosi 99,90 eura.

 | Autor: Rituals Rituals  | Autor: Rituals Rituals

I last but not least, Classic adventski kalendar koji je ove godine osmišljen po uzoru na legendarnu prodavaonicu House of Rituals te je napunjen proizvodima u vrijednosti 140 eura, a za njega ćemo morati izdvojiti 79,90 eura. 

 | Autor: Rituals Rituals  | Autor: Rituals Rituals

Photo: Rituals
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    imam sakura kremu za tijelo i par gelova za tuširanje.....miris božanstven