Beauty

Ljeto još nije došlo svom kraju, a prvi adventski kalendar već je stigao u prodaju!

  • I kalendarski i meteorološki smo još uvijek u najtoplijem godišnjem dobu, no prve adventske radosti već su krenule
  • Prvi ovogodišnji ranoranilac je poznata londonska luksuzna robna kuća Liberty koja je već u prodaju pustila svoj beauty adventski  kalendar 
  • Iako mu je cijena paprena i iznosi 250 funti, u njemu se našlo proizvoda u vrijednosti 1040 funti, uključujući i nakit s potpisom Estelle Bartlett

Unatoč tome što nam se zaredalo nekoliko svježijih dana, jesen nam još uvijek nije stigla, no iako smo i kalendarski i meteorološki još uvijek u najtoplijem godišnjem dobu, prve adventske radosti već su krenule. I kupcima je, kao i brendovima, jasno da Božić već  odavno nije samo blagdan, nego i jedna od najprofitabilnijih industrija koja godišnje uprihodi više od 900 milijardi dolara pa nismo nimalo iznenađeni da su neki požurili zgrabiti svoj ovogodišnji dio kolača.

Prvi ovogodišnji ranoranilac je londonska luksuzna robna kuća Liberty koja je već u prodaju pustila svoj beauty adventski kalendar  koji je i inače poznat kao jedan od onih koje se najnestrpljivije iščekuje, a osim toga su na četvrtom katu već otvorili vrata svog Christmas Shopa.

Bilo da je riječ o onima kojima je šetnja kroz redove prepune pažljivo probranih artikala najcijenjenijih brendova ritual u kojemu uživaju svake godine, ili pak onima što o takvoj tradiciji samo sanjaju, za Libertyjev su adventski kalendar najvjerojatnije čuli jer se u njemu redovito nalaze vrhunski proizvodi luksuznih brendova upakirani u najšarmantnije ruho.

Možda vas zanima MAC ima prvi puder na bazi seruma! Inovativna formula koju su dugo razvijali napokon je tu Rubrika Beauty Beauty

U autentičnom Liberty stilu, kutija je i ovog puta zadržala ikonski dizajn prekrasne neotudorske zgrade iz srca Londona, a ove je godine čast da ju pospe božićnom čarolijom dopala umjetnika Clyma Everndena čiji je rad i inače poznat po živopisnim ilustracijama koje crta koristeći tintu. 

 | Autor: Liberty London Liberty London

Cijena ove beauty poslastice mora biti u skladu s raskoši kuće koju predstavlja pa mu cijena iznosi paprenih 250 funti odnosno 290 eura, no uzmemo li u obzir da se u njemu našlo proizvoda u vrijednosti od 1040 funti iliti nešto više od 1200 eura, moramo priznati da nam se kupnja čini malo manje ludom idejom. 

Možda vas zanima Čudesni puder Charlotte Tilbury koji u trenu briše pore, čak je i J.Lo uspio ostaviti bez teksta Rubrika Beauty Beauty

Uz beauty proizvode brendova poput Le Laba, Sunday Rileyja, Rose Inc i drugih, a kojih je čak 20 u punoj veličini, po prvi se put u  kalendaru našao i nakit Estelle Bartlett, dajući ovogodišnjoj kompilaciji nezaobilazni blagdanski sjaj u najljepšem obliku. Odbrojavanje do Božića će, kao i uvijek, trajati točno 30 dana, a iza prozorčića se kriju najdragocjenije formule za njegu kože i kose, šminka i parfemi. Petero najsretnijih britanskih kupaca će, uz to, u njemu pronaći zlatnu kartu s kojom će u ovoj luksuznoj robnoj kući imati prilike potrošiti 1000 funti. 

Unatoč paprenoj cijeni, Libertyjev kalendar svake godine s polica nestane čim na njima osvane pa smo poprilično sigurni da izuzetak neće biti ni ova godina, a svi oni koji ne žele riskirati da ostanu bez njega imaju priliku kupiti ga već sada jer je do 10. rujna dostupan za prednarudžbu, ALI, samo za pretplatnike Liberty Beauty Dropa. No, bez brige, ni oni koji nisu pretplatnici neće morati puno duže čekati jer će kalendar službeno biti lansiran već 27. rujna! 

 

Photo: Liberty London

Komentari 0