Beauty

Pronašli smo savršeni i puno jeftiniji drogerijski duplić za kultnu Charlotte Tilbury Magic Cream

  • Luksuzne i skupocjene kultne kreme poput Charlotte Tilbury Magic Cream često samo promatramo sa sigurne udaljenosti jer naš novčanik ne bi mogao podnijeti takvu kupovinu vrijednu 95 eura za 50 ml kreme
  • Sada smo pronašle puno povoljniji duplić koji nam je dostupan i u našim drogerijama po cijeni od 17,95 eura
  • Revolution Beauty Pro Miracle cream za samo dijelić cijene pruža jednake, ako ne i bolje prednosti za kožu
  • Pročitaj više: Tijekom 2023. isprobala sam 100-tinjak skincare proizvoda i ovih 9 ne mogu prestati koristiti

Kada je u pitanju njega kože, pogotovo zimi, jako je važno pronaći savršenu kremu za lice. Međutim, uz mnoštvo opcija koje su nam dostupne na tržištu, ponekad može biti uistinu teško pronaći proizvod koji će ispuniti sve potrebe naše kože, a da pritom ne moramo potrošiti cijelo jedno malo bogatstvo. Jedna od krema koja nam je definitivno privukla pažnju je kultna Magic Cream brenda Charlotte Tilbury koja je godinama već pri samom vrhu kad se radi o proizvodu koji sve radi kako treba te pruža blistavu i nahranjenu kožu.

Možda vas zanima Nakon obilaženja Adventa koža ruku ti je suha i ispucala? Proizvodi i savjeti kojima ju možeš spasiti! Rubrika Beauty Beauty

Međutim, s cijenom od 95 eura za 50 ml, ova krema nikako nije pristupačan proizvod, ali sretne smo jer smo pronašle puno povoljniji duplić koji nam je dostupan i u našim drogerijama. Radi se o Revolution Beauty Pro Miracle Cream koja košta 17,95 eura, a obećava pružiti jednake rezultate kad se radi o hidrataciji i sjaju kože.

Magic Cream - nagrađivana i bestselling hidratantna krema za trenutno oživljavanje i puniji izgled kože

Charlotte Tilbury Magic Cream stekla je kultni status među skincare entuzijasticama. Sa svojim luksuznim pakiranjem, znanstveno dokazanom formulom i visokom cijenom, ova krema obećava vrhunsku hidrataciju i blistav ten. Formula sadrži niz visokokvalitetnih sastojaka koji zajedno dubinski hrane i pomlađuju kožu. Svi oni koji su ju isprobali oduševljeni su njezinom sposobnošću da zamagli nesavršenosti te kožu ostavi blistavom i mladolikom. Prema brendu, Magic Cream pruža prve klinički dokazane rezultate u 28 sekundi, a cjelokupno poboljšanje stanja kože za 28 dana. Za 28 sekundi koža izgleda 56% sjajnija i 67% elastičnija, za 1 sat koža je tri puta više hidrirana, dok je za 28 dana čak dva puta čvršća, a bore su 36% manje vidljive.

Kate Middleton Možda vas zanima Ovih 6 kraljevskih beauty pravila Kate Middleton nikad ne bi prekršila, a daju dojam 'tihog luksuza' Rubrika Beauty Beauty

Radeći u backstageu sa supermodelima i zvijezdama, Charlotte Tilbury je trebala hidratantnu kremu koja će trenutno oživjeti umornu i suhu kožu bez sjaja pa se udružila sa znanstvenicima kako bi kreirala svoju višestruko nagrađivanu Magic Cream. Ona je prožeta ‘cushion + lift mesh’ tehnologijom te Magic 8 Matrix sastojcima koji uključuju plump-effect peptidni kompleks, vitamine C & E i hijaluronsku kiselinu. Ova krema obećava da će i naša šminka izgledati bolje te biti dugotrajnija.

Revolution Pro Miracle Cream - jeftiniji bestselling duplić koji se rasprodao u samo 4 dana od lansiranja

Za samo djelić cijene, Revolution Beauty Pro Miracle Cream tvrdi da nudi slične prednosti kao i njezin luksuzniji pandan. Unatoč pristupačnoj cijeni, ova krema je iznimno kvalitetna s formulom koja sadrži sastojke poput niacinamida, shea maslaca i pantenola. Njezina bogata formula trenutno hidratizira i obnavlja kožu (već s prvom upotrebom) za glatkiji i mladolik ten. Ova krema savršeno se upija u kožu i prikladna je za sve tipove tena. Isprobana i testirana od strane 50 korisnika, ova nevjerojatna hidratantna krema ima dokazane rezultate: 96% korisnika se slaže da je koža hidrirana, 85% se slaže da su bore smanjene, 82% se slaže da koža djeluje mlađe, 86% se slaže da je koža punija, 88% se slaže da je koža blistavija, 90% se slaže da je koža glatka, 84% se slaže da se koža osjeća zaštićenom od negativnog utjecaja okoliša, a 74% se slaže da je koža čvršća.

Možda vas zanima 5 parfemskih brendova čiji su mirisi vrlo dugotrajni i neće brzo ishlapiti s kože Rubrika Beauty Beauty

Miracle Cream je puna sastojaka koji vole kožu i koji pomažu da ona bude besprijekorna i zdrava, sa ili bez šminke. Tu je niacinamid koji pomaže smanjiti sivilo tena te poboljšati neujednačenu teksturu kože. Vitamin C pomaže postići prirodni sjaj kože, hijaluronska kiselina hidratizira kožu dok joj peptidi pomažu da ostane čvrsta i zategnuta. Ova krema sadrži i ulje divljeg lana te shea maslac za hidratiziranu, glatkiju i mekšu kožu. Za najbolje rezultate dovoljno ju je svakodnevno nanijeti na lice i vrat.

Može li se Revolution Beauty Pro Miracle Cream doista usporediti s Charlotte Tilbury Magic Cream?

Iako Revolution Beauty Pro Miracle Cream možda nema jednako luksuzno pakiranje ili reputaciju kao Charlotte Tilbury Magic Cream, kada pričamo o učinkovitosti ona joj s lakoćom može parirati. Mnogi korisnici tvrde da Revolution Beauty Pro Miracle Cream pruža slične učinke hidratacije i sjaja kao Charlotte Tilbury Magic Cream. Štoviše, pristupačna cijena čini ju puno atraktivnijom opcijom. Međutim, važno je napomenuti da je njega kože subjektivna i da ono što odgovara jednoj osobi ne mora odgovarati drugoj. Stoga se uvijek preporučuje napraviti patch test prije nego što uključite bilo koji novi proizvod u svoju rutinu njege kože.

Potraga za pristupačnijim alternativama kultnih i luksuznih krema za lice može se činiti kao nemoguća misija. No, kad pronađemo taj proizvod, kao da smo naletjele na skriveno blago. U slučaju Charlotte Tilbury Magic Cream naspram Revolution Beauty Pro Miracle Cream, očito je da je Miracle Cream povoljniji proizvod koji nije radio kompromise kad se radi o kvaliteti. Iako možda nema istu luksuznu privlačnost, Revolution Beauty Pro Miracle Cream pruža impresivne rezultate, ostavljajući kožu nahranjenom, hidratiziranom i sjajnom. Dakle, sljedeći put kad budeš u potrazi za kremom za lice koja ti neće isprazniti novčanik, razmisli o tome da isprobaš Revolution Beauty Pro Miracle Cream koju možeš nabaviti ovdje po cijeni od 17,95 €.

Možda vas zanima 3 načina kako nositi 'bubble' rep, razigranu verziju klasičnog repa, kao stvorenu za blagdanske dane Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @petitetammie

Komentari 0