Beauty

Prirodni makeup izvrsno funkcionira i za vjenčanje. Evo 10 ideja za mladenke

  • Sve i da nisi preveliki ljubitelj šminke, na dan vjenčanja svima je važno izgledati - divno
  • Stilovi i preferencije se razlikuju od mladenke do mladenke, pa o tome ovisi i kakav će makeup odabrati
  • Izdvojile smo deset najzanimljivijih primjena šminke za vjenčanje, a sve veći je trend diskretna šminka odnosno prirodni look

Dug je popis onoga što moramo napraviti na sam dan vjenčanja kako bi sve izgledalo savršeno. Uz frizuru, makeup je vjerojatno visoko na listi. Stilovi se razlikuju od mladenke do mladenke. I dok jedna preferira upečatljiviji stil šminke, druga će odabrati nešto prirodniji izgled. Ukusa baš kao i stilova je uistinu mnogo, bitno je samo odabrati onaj u kojem se osjećamo najugodnije. Ili je možda vrijeme da izađemo iz svog okvira? Kako god bilo, dramatična šminka polako napušta scenu, a sve češće najsvečaniji dan prati ona diskretnija i prirodnija. Evo 10 odličnih primjera...  

Možda vas zanima Espresso makeup je veliki trend: naglasak je na očima, konturiranju lica i tamnijim nijansama Rubrika Beauty Beauty

Prirodni sjaj

S blistavom kožom, punim obrvama ovaj je izgled idealan za ljubiteljice minimalizma. To dokazuje da možeš nositi prirodnu šminku i još uvijek izgledati chic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Neutralno

Neutralne, nude boje na kapcima odlične su ako želimo postići što prirodniji izgled. Tamnije sjenilo u pregibu oblikujue oči i pomaže da dođu do izražaja, dok nježno ružičasto rumenilo i usne pružaju suptilnu nadopunu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Sofisticirani glamur

Nježni highlight ove prirodne šminke naglašava jagodice, dok ružičasto rumenilo dodaje boju i posvjetljuje obraze. 

Naglasak na rumenilu

Odabir tonova rumenila izvrstan je način za stvaranje prirodnog, monokromatskog vjenčanog makeupa koji je i dalje upečatljiv. Ružičasta nijansa savršeno se slaže s nijansama bijele i boje slonovače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Ružičasti stil

Ružičasti obrazi, usne i sjenilo za oči s maskarom za volumen formula su za prirodnu, šminku za vjenčanje.  Ružičaste nijanse posvjetljuju kožu i dodaju dašak boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Roza naglasak na usnama

Snažne obrve, voluminozne trepavice i ružičasta nijansa na usnama sve je što svakome treba za privlačan vjenčani izgled s prirodnom šminkom.

Upečatljivi detalji

Prirodna šminka sa sitnim, upečatljivim detaljima uvijek je dobra ideja vjenčanje kao što je dašak metalik bijelog odsjaja na unutarnjim kutovima očiju. Ovo unosi nezaboravan, apstraktni element u inače čist izgled.

Uzvišena ljepota

Podigni nježni izgled tekućim tušem na kapcima i sjenilom nanesenom ispod očiju za dodatnu definiciju. Ružičasti obrazi i usne neutralna su nadopuna dotjeranijim očima, donoseći ukupnu ravnotežu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kale teter (@kaleteter)

Miješanje tonova

Pomiješaj i uskladi tonove breskve i ružičaste za lijep kontrast koji je još uvijek unutar parametara prirodne šminke za vjenčanje. Ovdje koža blista dodirom zlatnog svjetlucavog highlightera na obrazima, obrve su lijepo iščetkane, a trepavice definirane maskarom.

Dodatni sjaj

Samo zato što je tvoj makeup prirodan ne znači da ne možeš dodati malo sjaja. Malo svjetlucanja na kapcima idealan je način da uravnotežiš izgled šminke s malo glamura. 

Možda vas zanima Personalizirani veo je veliki hit u svijetu vjenčanja. Pronašli smo domaći brend koji takvu uslugu nudi i kod nas Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @nikki_makeup

Komentari 0