Life&style

Odabrali smo 5 čarobnih lokacija za vjenčanje u Zagrebu i okolici od kojih zastaje dah

  • Odabir odgovarajuće lokacije za vjenčanje jedna je od ključnih odluka prilikom planiranja velikog dana
  • Zagreb i njegova okolica kriju šarmantna mjesta koja će ispuniti želje mladenaca
  • Bez obzira na to koja je tematika vjenčanja, u ponudi će se sigurno nešto pronaći...

Vjenčanje je jedan od najvažnijih trenutaka u životu, a odabir savršene lokacije igra skoro pa ključnu ulogu u stvaranju nezaboravnog iskustva. To je trenutak kada se zavjetuješ na vjernost i ljubav, okružena obitelji i prijateljima, i zato je važno da svaki detalj bude besprijekorno isplaniran. 

Lokacija vjenčanja ima veliki utjecaj na atmosferu i estetiku proslave, stoga je odabir one idealne katkad poprilično težak zadatak. Ipak, u Zagrebu i njegovoj okolici smjestilo se velik broj divnih opcija, stoga, planiraš li uskoro vjenčanje, kako bismo ti olakšali odabir - izdvojili smo neke od najljepših.

Resort Corberon

Neodoljivo romantična lokacija koja se nalazi usred borove šume i prostire na 40.000 m2, ovo mjesto čini savršenom vjenčanom kulisom. S kapacitetom od dva šatora od čega svaki može primiti po 500 ljudi, Corberon je idealna opcija za velika vjenčanja jer se nalazi na osami, pa ne moraš brinuti o drugima, već maksimalno i bez susprezanja uživati u svom danu. Što se tiče dekoracija, ista ovisi o željama mladenaca, pa je tako prostor moguće urediti u kojem god stilu poželiš jer stručan tim je tu da tvoje želje pretvori u stvarnost. Ovaj raskošan Resort se nalazi u Zaprešiću, na svega 20-ak minuta vožnje od Zagreba. 

La Grma

Popularna zagrebačka destinacija nalazi se park-šumi Grmoščica i specifična je po tome što odiše romantičnim boho interijerom i eksterijerom s pogledom na predivnu prirodu. Može primiti do 200 uzvanika, a na raspolaganju ti stoji čitav tim dekoratera, dizajnera svjetla i catering usluga. Naravno, i sama možeš sudjelovati u dekoraciji, ali ipak predlažemo da se prepustiš u ruke stručnjaka koji će tvoje vjenčanje pretvoriti u bajku.

Anya Taylor-Joy Možda vas zanima Anya Taylor-Joy, zvijezda 'Daminog gambita', udala se na blještavom vjenčanju u Veneciji u haljini inspiriranoj gotikom Rubrika Life&style Life&style

The Loft

Urbano i moderno vjenčanje za tren oka možeš organizirati u The Loft dvorani u mjestu Jablanovec. S kapacitetom do 260 ljudi, ova lokacija nudi kombinaciju moderne dvorane s elementima industrijskog stila koja odiše opuštenim i glamuroznim stilom. Dvorana je dekorirana jako zanimljivo, s pregršt lampica i sličnih detalja, a tebi je na raspolaganju cijeli tim koji će ti pomoći s organizacijom kako bi sve bilo na svojem mjestu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Loft (@theloftcroatia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Loft (@theloftcroatia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Loft (@theloftcroatia)

Imanje Kraljev Vrh

S tri lokacije na raspolaganju, Imanje Kraljev Vrh ispunit će svačije želje. Predivna livada, šuma iznad imanja ili pak prostrana sala - ovo imanje nudi spoj prirode i divnog bajkovitog uređenja. Interijer je jako topao, obogaćen drvenim detaljima i velikim plesnim podijem na kojem možeš plesati do kasno u noć zajedno s 400 uzvanika koliki je kapacitet dvorane. Imanje se nalazi put Sljemena, a nas je osvojilo s raznovrsnim mogućnostima lokacije ceremonije.

Ranch Kurilovec

Nekoliko kilometara južno od Velike Gorice, Ranch Kurilovec, inače konjički klub, u svojoj ponudi osim vjenčanja, nudi i organizaciju momačkih i djevojačkih večeri, team buildinga i sl. Prostor može primiti do 200 gostiju, a uređen je u rustikalnom stilu koji možeš dodatno dekorirati po želji. Ambijent je jako opušten i ležeran, a romantika izvire iz svakog kutka. Nama su za oko zapeli preslatki detalji poput elemenata starog mlina koji su idealna kulisa za fotografije, zajedno s ostalim fotogeničnim kutcima. 

 

Photo: Unsplash / Jayson Hinrichsen

Komentari 0