Life&style
Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy, zvijezda 'Daminog gambita', udala se na blještavom vjenčanju u Veneciji u haljini inspiriranoj gotikom

  • Saznanje o iznenadnom vjenčanju slavnih uvijek nam izmami osmijeh na lice
  • A osobito nas veseli kad možemo pogledati neke od epskih vjenčanica i haljina koje nose zvjezdane gošće 
  • Vjenčanje glumice Anye Taylor-Joy i glazbenika Malcolma McRaea, koje se održalo tijekom vikenda u Veneciji, bilo je 'pomalo drugačije', a pod tim mislimo - doista je bio prizor za vidjeti 

Glumica Anya Taylor-Joy i glazbenik Malcom McRea organizirali su doista maštovito 'vjenčanje za pamćenje' u Veneciji. Sudeći prema fotografijama s Instagrama zvjezdanih gostiju, jasno je da je to bio doista raskošan vikend.

Glumica i njezin suprug glazbenik prošlog su se ljeta službeno vjenčali u zgradi suda, ali odlučili su ovaj vikend prirediti zabavu za više od 150 gostiju - uključujući Caru Delevingne, Juliju Garner, Nicholasa Houlta, Milesa Tellera i njegovu suprugu, Keleigh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @keleighteller

Par se navodno vjenčao u povijesnoj Palazzo Pisani Moretta, palači iz 15. stoljeća na venecijanskom Canalu Grande.

Možda vas zanima Tko je Portugalka koja je brzinski ukrala srce najseksi muškarca na svijetu i odvela ga pred oltar? Rubrika Life&style Life&style

Prije velikog dana Anna je uočena kako uživa u šalici kave na svom balkonu prije nego što se pojavila nekoliko sati kasnije u zadivljujućoj kremastoj balskoj haljini, s izvezenim pticama i cvijećem. Haljinu, izrađenu po narudžbi, kreirao je Dior, a sadržavala je višeslojnu prozirnu tkaninu od tila, isprekidanu korzetom i suknjom u stilu princeze. Zvijezda je odabrala klasični prozirni bijeli veo koji je nosila uz njega.

Gosti su navodno stigli u stilu Jamesa Bonda vodenim taksijem do mjesta događaja, koje je nekoć bilo dugogodišnja rezidencija plemićke obitelji Pisani-Moretta. Danas služi kao fascinantni boutique hotel, koji je, pretpostavlja se, par iznajmio za sebe i goste.

Nakon svadbe para palača je također bila domaćin zabave prepune zvijezda na kojoj su gosti nosili maske u stilu karnevala. Sljedeći dan mladenci su zajedno viđeni na doručku u St.Regisu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @keleighteller

Anya i Malcolm započeli su vezu u svibnju 2021. godine, ali većinu su vremena su se držali podalje od svjetla reflektora. Malcolm je otvoreno govorio o tome da je bezglavo zaljubljen u Annu ubrzo nakon što su se upoznali, priznajući na Instagramu u ožujku 2022. da je svoju pjesmu 'Really Want to See You Again' napisao za svoju dragu Anyu: „Napisao sam ovu pjesmu za Anyu dva dana nakon što sam je upoznao.“

Istog mjeseca Anya je u jednom intervjuu otvoreno progovorila o svojoj vezi s glazbenikom. „Konačno sam našla nekoga tko će sretan sjediti u tišini sa mnom i čitati. U osnovi imamo 80 godina, ali i 7 u isto vrijeme, i to doista  dobro funkcionira.”

Preslatko! Čestitamo! 

Fani Stipković Možda vas zanima Za meksičko vjenčanje s nogometašem Fernandom Hierrom Fani Stipković vjenčanicu je pronašla u Zagrebu Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nek joij je s srecom