Life&style

Tko je Portugalka koja je brzinski ukrala srce najseksi muškarca na svijetu i odvela ga pred oltar?

  • Hollywoodska zvijezda Chris Evans, službeno najseksi muškarac na svijetu (prema proglašenju 2022. godine), izrekao je sudbonosno "da"
  • Vjenčanje je bilo skromno, daleko od očiju javnosti, na privatnom imanju u krugu obitelji i bliskih prijatelja, ali i njegovih slavnih kolega…
  • Srce mu je zarobila 26-godišnja vrlo talentirana glumica rodom iz Portugala

Chris Evans (42) vjerojatno je najpoznatiji po ulozi Kapetana Amerike, ali i po tome da je prošle godine proglašen za najseksi muškarca na svijetu. A od ovog vikenda zgodni glumac više nije 'dečko'. Oženio se sa svojom partnericom, kolegicom glumicom Albom Baptistom (26), na privatnom imanju u Cape Codu u Massachusettsu.

Mnogi poznati prijatelji para bili su gosti na vjenčanju, uključujući Evansove kolege iz Marvelovih filmova, Roberta Downeyja Jr sa suprugom Susan Downey, te Chrisa Hemswortha sa suprugom Elsom Pataky. Na vjenčanju su bili i Jeremy Renner, John Krasinski i Emily Blunt.

 | Autor: Instagram @chrisevans Instagram @chrisevans Foto: Instagram @chrisevans

Chris Evans zaljubljen je preko ušiju

U siječnju 2023. Chris Evans potvrdio je vezu s mlađahnom glumicom na svom Instagram profilu. Početkom nove godine 'Kapetan Amerika' objavio je video u kojem se na duhovit način osvrnuo na proteklih dvanaest mjeseci te ujedno javno obznanio svoju ljubav prema Albi Baptisti. Na snimci on i njegova djevojka naizmjenično 'napadaju' jedan drugoga u zasjedi i plaše se glasnim vriskom.

Ryan Reynolds i Blake Lively Možda vas zanima Ryan Reynolds čestitao je Blake rođendan na čudan način. Je li sve u redu s brakom dvoje glumaca? Rubrika Life&style Life&style

Mediji su u studenom 2022. objavili da su Evans i 26-godišnja glumica par već duže vrijeme. Tada je anonimni izvor rekao da su u vrlo ozbiljnoj vezi i da „Chris nikad nije bio sretniji“. Njegova obitelj i prijatelji navodno su Baptistu vrlo brzo prihvatili. 

 | Autor: Instagram @chrisevans Instagram @chrisevans Foto: Instagram @chrisevans

'Shooting Star' iz Portugala

Glumica Alba Baptista rođena je u Lisabonu, a proslavila se već u glumačkom svijetu. Godine 2021. osvojila je titulu 'European Shooting Star' na Berlinaleu. Baptista se također bavi humanitarnim akcijama i govori pet jezika. Gledali smo je u tragikomediji 'Mrs. Harris Goes to Paris', uz sjajnu Isabelle Huppert, a nedavno i u seriji 'Warrior Nun' na Netflixu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🪐 (@alba.baptista)

Poznato je da Chris Evans već dulje vrijeme dobro radi na profesionalnom planu i ostvario je brojne zapažene uloge. U Marvelovom kozmosu je njegov lik, Kapetan Amerika, sazrio u miljenika brojnih obožavatelja, a dopušteno mu je pokazati i svoju opaku stranu u filmu 'Nož u leđa' (2019.). 

Charlie Sheen Možda vas zanima Hoće li Charlie Sheen oživjeti propalu karijeru? Izgleda da će snimati seriju s bivšim zakletim neprijateljem Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @chrisevans

Komentari 0