Life&style
Ryan Reynolds i Blake Lively

Ryan Reynolds čestitao je Blake rođendan na čudan način. Je li sve u redu s brakom dvoje glumaca?

  • Ryan Reynolds je nedavno čestitao svojoj supruzi Blake Lively rođendan na Instagramu 
  • Za razliku od uobičajenih šala i smicalica, glumac je objavio 'sasvim obične' fotografije i ozbiljnu poruku
  • Nije izrezao Lively s fotke, nije čestitao njihovom psu umjesto njoj, nije objavio sramotnu fotografiju... Što nije u redu s Blake i Ryanom?! Propada li im brak?

Ryan Reynolds i njegova supruga Blake Lively obično se zadirkuju na Instagramu s raznim šalama i objavama. Sada je, međutim, Ryan Reynolds objavio 'normalan' post povodom rođendana supruge. Što se zapravo dogodilo? 46-godišnji glumac čestitao je Blake, s kojom je u braku gotovo 11 godina, 36. rođendan: 'Jedino što mi nepovratno pripada je moja ljubav, uvažavanje i poštovanje koje imam prema toj osobi', napisao je Reynolds uz niz fotografija Lively, koje su uključivale nekoliko preslatkih selfieja para.

Na jednoj od fotografija može se vidjeti Blake u prozirnoj čipkastoj mini haljini s crnim gornjim dijelom; fotografija izgleda kao da je snimljena na romantičnom spoju na plaži. Reynolds je dodao: 'Svjedočiti njezinu životu nešto je što ne bih mogao uzeti zdravo za gotovo čak i da sam pokušao. I vjerujte mi, trudim se. Sretan rođendan @blakelively.'

Zašto su fanovi zbunjeni nakon ove objave

S obzirom na to da se njih dvoje neprestano zezaju na društvenim mrežama, a osobito sa svojim rođendanima (na primjer kad je Ryan izrezao Lively s njezine rođendanske fotografije 2017. godine). A povijest rođendanskih spački se nastavlja: nakon izresivanja njezine fotografija, glumica je uzvratila podijelivši fotografiju u 'Barbie stilu' ljepotana Ryana Goslinga s rođendana svog supruga nekoliko mjeseci kasnije. Tijekom sljedeće godine Reynolds je podijelio niz fotografija na kojima je Lively kamera uhvatila nespremnu. U rujnu 2020. Reynolds je svom psu čestitao rođendan nakon što nije ništa objavio za Livelyn rođendan: 'Ovo je gotovo jednako slatko kao rođendanski post koji si mi napravio ove godine', našalila se Lively u komentarima u to vrijeme.

 

Možda vas zanima Matt Damon prvi put priznao: "Film koji je najviše zaradio sam najviše mrzio. Bilo je grozno snimati ga!" Rubrika Life&style Life&style

Naravno da su sad obožavatelji su iznenađeni ovako ozbiljno iskrenom i romantičnom objavom. "Čekaj, normalne fotke?", napisao je jedan obožavatelj. "Jesi li dobro????????" "Blake vjerojatno drži Ryana na nišanu jer ne postoji drugo objašnjenje zašto nije postao ni jednu lošu fotografiju", komentirao je drugi, dok je treći napisao: "Je li ti hakiran račun? Objavio si SVE dobre fotografije?!"

Ryan Reynolds i Blake Lively | Autor: Instagram @vancityreynolds Instagram @vancityreynolds Ryan Raynolds i Blake Lively

Reynoldsova simpatična objava potpuno je nuobičajena. Što misliš koliko će trajati ovaj neočekivani 'Instagram mir'? Morat ćemo pričekati do rođendana Ryana Reynoldsa 23. listopada da vidimo kako napreduju šale između Blake Lively i glumca na Instagramu.

Sandra Bullock Možda vas zanima 10 glumaca koji su već sasvim srozanu karijeru uspjeli spasiti jednim filmom Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @vancityreynolds
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sta nije u redu hm