Life&style
Charlie Sheen

Hoće li Charlie Sheen oživjeti propalu karijeru? Izgleda da će snimati seriju s bivšim zakletim neprijateljem

  • Od najplaćenije američke TV zvijezde do ne7obuzdanog narkomana: Charlie Sheen doživio je neviđeni pad
  • Međutim, kako je danas posrnula zvijezda? Priča se da se Sheen 'otrijeznio' i da je spreman vratiti se u normalu
  • Čak bi trebao i snimati novu seriju zajedno sa svojim najljućim neprijateljem…

Je li američka zvijezda Charlie Sheen doista naučio nešto novo? Bivši redatelj hit serije 'Dva i pol muškarca' svojedobno se na ružan način rastao sa Sheenom te usput u raznim intervjuima i opisao pad superzvijezde, ali čini se kako bi opet mogao raditi sa svojim 'starim neprijateljem'.

Sheen je zarađivao 1,25 milijuna dolara po epizodi

Između 2003. i 2011. godine je Sheen toliko vjerodostojno tumačio Charlieja Harpera u CBS-ovoj seriji 'Dva i pol muškarca' da je postao najplaćenija američka TV zvijezda. Kažu da je zarađivao nevjerojatnih  1,25 milijuna dolara po epizodi! Bezbrojne eskapade s drogom i vrijeđanja producenta Chucka Lorrea kasnije su popraćena Sheenovim izbacivanjem u ožujku 2011. godine, usred snimanja osme sezone.

'Njegovi problemi su nas sve savladali'

James Widdoes, bivši redatelji serije 'Dva i pol muškarca', komentirao je u jednom intervjuu Sheenov neusporediv put od junaka serije, koji je postupno propao. „Svi smo pokušali što smo više mogli ostaviti iskustva s Charliejem na setu, tj. nismo ih željeli ponijeti kući sa sobom. Ali to je postajalo sve teže i teže“, kaže Widdoes. „Njegovi problemi izvan seta nisu nas pogađali samo na setu iz dana u dan, oni su nas preplavili“, nastavio je Widdoes.

 | Autor: CBS CBS Foto: CBS, Charlie Sheen

Uzimanjem droga je Sheen također želio proširiti horizonte svog lika Charlieja Harpera. To je bio Sheenov recept protiv, s njegove točke gledišta, sve dosadnijih scenarija. U stvarnosti se sve rjeđe pojavljivao na setu prije nego što je dobio otkaz.

Nova serija s najljućim neprijateljem 

Četiri godine nakon protjerivanja, Sheen je otkrio svoju HIV infekciju na američkoj televiziji. Spor s producentom 'Dva i pol muškarca' Chuckom Lorreom trajao je godinama - sve do pomirenja početkom godine.

Iznenađujuće, obojica su objavili da žele raditi zajedno u novoj humorističnoj seriji pod nazivom 'How to be a Bookie' ('Kako biti kladioničar'). Serija se vrti oko ostarjelog kladioničara koji se ne snalazi u modernom svijetu sportskog klađenja. Glavna uloga, naravno, Charlie Sheen.

'Želim da me se vidi kao pristojnu i suosjećajnu osobu'

A kakav je Charlie Sheen danas? Prema riječima njegovog bivšeg osobnog vizažista Gabriela Solane, Sheen je i više nego čist od droge. „Više niti ne popuši niti jednu cigaretu. Nikada ne bih pomislio da je to moguće“, otkrio je nedavno Solana.

 | Autor: Facebook Charlie Sheen Facebook Charlie Sheen Foto: Facebook, Charlie Sheen

Zapravo, u nedavnim objavama na Facebooku Sheen se doima 'pročišćenim'. Pitali su ga što želi reći o sebi. „Uopće me ne brine sud o tome kakav sam glumac. Želio bih da me se vidi kao pristojnu i suosjećajnu osobu.“

Na pitanje tko bi mu trebao održati posmrtni govor, odgovorio je u stilu Charlieja Parkera: „To bih mogao samo ja. Snimio bih govor i pustio ga tijekom sprovoda.“

Photo: Warner Bros. Pictures
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    njegova karijera je gotova