Moda

Personalizirani veo je veliki hit u svijetu vjenčanja. Pronašli smo domaći brend koji takvu uslugu nudi i kod nas

  • Vjenčanje, dan kada se snovi pretvaraju u stvarnost, pruža ti priliku da izraziš svoj jedinstveni stil i eleganciju
  • Veo je klasičan, ali uvijek jednako atraktivan detalj s kojim ne možeš pogriješiti, a posebno ako je upotpunjen personaliziranim ukrasima
  • Pronašli smo domaći brend koji veo čini posebnijim i vjenčani look podiže za nekoliko stepenica

Od klasičnog do modernog, veo dolazi u različitim stilovima prilagođenim različitim ukusima. Primjerice, kratki veo izražava suptilnost i odiše svojevrsnim retro šarmom, dok dugački veo cjelokupnom izgledu dodaje faktor drame i sofisticiranost.

Vjerujemo da se sjećaš vjenčanice s potpisom Virgila Abloha koju je nosila Hailey Bieber i predivnog dugačkog personaliziranog vela. „Till Death Do Us Part“ pisalo je pri samom dnu vela koji je zaludio društvene mreže, pa čak i pokrenuo svojevrsni trend. Stoga, dobra vijest je to što smo uspjeli pronaći domaći brend koji u svojoj ponudi nudi ovakvu vrstu personalizacije, odnosno mogućnost da na svoj vjenčani veo napišeš što god želiš. 

Radi se o brendu pi.linia koji se nalazi u Zagrebu, ali s mogućnošću dostave po cijelom svijetu. Iza ovog brenda kriju se Ivana i Petra, dvije kreativke koje su najprije krenule s izradom personaliziranih pozivnica za vjenčanje, a zatim u asortiman uvele i personalizaciju vela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pi.linia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pi.linia

Decentni, ali opet tako upečatljivi i dojmljivi natpisi vrlo su romantični i značajni – „ljubav mi je sve objasnila“ ili „ti tečeš mojim venama“, samo su neki od primjera, a ti naravno, možeš napisati i nešto sasvim drugo.

Možda vas zanima Što odjenuti na zimsko vjenčanje? Donosimo nekoliko ideja, od haljina do kombinezona i odijela Rubrika Moda Moda

Ovakav vid personalizacije detalja tvom vjenčanju podarit će jednu posebnu notu koja će sigurno ostati upamćena, pa ako se uskoro udaješ ili ti se draga osoba udaje i nedostaje joj ideja kako vjenčanje učiniti još unikatnijim, s odabirom ovakvom vela svi će ostati zatečeni, ali naravno, na pozitivan način.

Djevojke svaki veo ručno personaliziraju, odnosno radi se o vezu, a osim kupnje, uskoro će u ponudi biti i najam vela s poznatim citatima ljubavnih pjesama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pi.linia

Photo: Foto: Instagram @pi.linia

Komentari 0