Beauty

Pomoću ovog sjajnog trika možeš bezbolno povećati grudi bez operativnog zahvata

  • Žene se već desetljećima služe nizom trikova kako bi povećale svoje poprsje i naglasile ženske atribute
  • Ako zazireš od odlaska pod nož i nisi sklona isprobavanju neobičnih trikova možda je pravo vrijeme da se okreneš - šminki
  • Otkrivamo ti tri trika pomoću kojih češ uspješno kreirati iluziju bujnog poprsja i povećati grudi bez puno muke

Kada su grudi u pitanju, žene su spremne poslužiti se različitim trikovima i mehanizmima kako bi ih povećale. Neke su za lijepe grudi spremne otići pod nož, druge radije odabiru push up grudnjake dok se treće nerijetko posluže neobičnim trikovima za ljepše poprsje. Nedavno smo tako pisale o metodi youtuberice Edith Jude koja za 'povećavanje grudi' koristi zubnu pastu. No, ovoga puta trik koji ti donosimo i nije toliko neobičan. Naime, radi se o postizanju efekta povećanih grudi uz pomoć šminke.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Vrijeme je za šoping! Osvoji poklon bon od 500 kuna i napuni vrećice! Rubrika Life&style Life&style

Posljednjih je godina konturiranje lice postalo neizostavan dio beauty rutine svake ljubiteljice šminke. Proslavile su ga sestre Kardashian te je postao primjer jednog od trenda koji je se uspješno proslavio putem društvenih mreža. No, vizažistice su vrlo brzo shvatile kako osim lica uspješno mogu konturirati i grudi te stvoriti iluziju punoće dekoltea! Internet su preplavili zapanjujući videi u kojima spretne šminkerice transformiraju povećavaju svoj dekolte za tri broj.

Možda vas zanima 7 trikova za lijepe grudi: uz ove savjete s ponosom ćeš pokazati dekolte Rubrika Life&style Life&style

Dok neke oštro osuđuju ovaj trik i nazivaju ga prevarom, druge u njemu vide samo izvrstan način da se poprave ono čime ih majka priroda nije blagoslovila. Moramo priznati djeluje uistinu fascinantno, a ako se i ti želiš okušati savjetujemo ti da slijediš ova tri pravila: 

1. Kontura

S malom četkicom za rumenilo nanesite bronzer na mjesto između tvojih grudi. Obavezno odaberi nijansu koja je tamnijeg tona od boje tvoje kože.  Zatim, zamisli zakrivljeno slovo "Y" te nanesi bronzer u tom obliku prateći prirodnu zakrivljenost i zaobljenost na vrhu tvog poprsja. Ovo će stvoriti iluziju dubine i punoće. 

2. Sjaj

Kako biste naglasila punoću, koristi highlighter u prahu ili kremi i nanesi ga uzduž gornje polovice, podignutih dijelova tvojih grudi. Linije grudnjaka koristi kao vlastiti putokaz te highliter nanesi uz samu prsnu kost. U kombinaciji s konturama, ovo će vidljivo istaknuti i naglasiti tvoj dekolte. 

3. Fiksacija

Osiguraj da šminka ostane na mjestu uz pomoć pudera u kamenu i/ili spreja za učvršćivanje šminke. Prethodno kistom nastoji ublažiti grube i vidljive linije.

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    sva je flekava hahaha, šta kad se ta crtarija razmaže?????