Life&style

Kako možeš učvrstiti grudi namirnicom koju imaš u kuhinji...

  • Ako želiš iskušati ovu inovativnu metodu u svojoj kuhinji posegni za masinovim uljem
  • Blagodati maslinovog ulja nalaze se u kupkama, losionima, maskama za kosu, šamponima,..
  • Jesi li znala da pomoću njega možeš učvrstiti, a kako neke žene tvrde, i povećati svoje grudi? Mi jedva čekamo isprobati!

Kako starimo, naše grudi gube na elastičnosti i čvrstoći te rezultiraju njihovim opuštanjem. Iako je to prirodni proces koji zahvaća sve žene, a ponajviše one s većim poprsjem, postoje faktori koji ga ubrzavaju - prekomjerna konzumacija alkohola, pušenje, loša prehrana, debljanje ili sunčanje. No, dobre su vijesti da postoje preventivne mjere koje možeš poduzeti, a koje se nalaze u tvojoj kuhinji. Riječ je o maslinovom ulju koje uz razne blagodati pospješuje i učvršćivanje grudi. Tajna je u njegovim antioksidansima i masnim kiselinama koje mogu vidljivo učvrstiti opuštene grudi, a neke žene tvrde kako su pomoću njega prešle i na veći broj grudnjaka. 

 | Autor: Instagram/@palmers_ua Instagram/@palmers_ua

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

Sve što trebaš je utrljati malo maslinovog ulja u dlanove kako bi se ono zagrijalo te ga masirati u grudi laganim kružnim pokretima prema gore, odnosno izvana prema unutrašnjosti dojke. Masiraj ih 10-15 minuta kako bi poboljšala cirkulaciju i stimulirala regeneraciju stanica, a za bolje rezultate ponavljaj postupak 4-5 puta tjedno prije tuširanja. Naglasak je na laganim i pravilnim pokretima kako tanku kožu svojih grudi ne bi izložila dodatnom pritisku te napravila kontraefekt. Rezultate nećeš vidjeti preko noći, ali ako budeš ustrajna mogla bi se ugodno iznenaditi.

U videu možeš otkriti još par potpuno prirodnih trikova za podizanje grudi iz kućne radinosti.

 

 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0