Beauty 29. svibnja 2021.

Pokaži ovo svom frizeru i opusti se: Najbolje frizure za tanku kosu ikad!

INstagram.
  • Ako imaš super tanku kosu, digni ruku gore! Donosimo ti tipove frizura koje će od tvoje kose napraviti voluminozno čudo!
  • Baš kako pravi ruž pretvara tvoje usnice u nešto božanstveno, tako će i pravilno šišanje transformirati tvoju kosu i dati joj volumena i gustoće koju inače nema
  • Ove frizure bit će ti spas baš onaj tren kad pomisliš da spasa više nema. Ponesi jednu od ovih fotki sljedeći put kod frizera!

Misliš da si jedina koja ima problematičnu tanku kosu? O ne, varaš se! Umjesto da imaš imalo volumena, moraš se boriti s malo vlasi koje su najčešće i dosta teške pa se tvoja svakodnevica sadrži od pokušaja oživljavanja frizure koja beživotno pada uz lice. No umjesto da očajavaš, okreni se optičkim iluzijama! Baš kako pravi ruž pretvara tvoje usnice u nešto božanstveno, tako će i pravilno šišanje transformirati tvoju kosu i dati joj volumena i gustoće koju inače nema. Ove frizure bit će ti spas baš onaj tren kad pomisliš da spasa više nema. Ponesi jednu od ovih fotki sljedeći put kod frizera!

1. Puno dužine

Savršeno ravna i duga kosa s razdjeljkom na sredinu jedna je od hit frizura posljednjih nekoliko mjeseci, a u stvari je idealna za tanju kosu - jer ideja je da pada uz lice. Doduše, neće naškoditi ni ako se poslužiš dobrim šamponima za kosu s volumenom.

 | Autor: INstagram INstagram

Možda vas zanima... Isprobali smo kozmetičku liniju za problematičnu kožu, evo zbog čega nas je zainteresirala Rubrika Beauty Beauty

2. Ravni bob

Stavi razdjeljak na stranu, neka je kosa jednako ošišana u bob i oprana proizvodima za volumen - i djelovat će kao da imaš super gustu kosu!

 | Autor: INstagram INstagram

3. Kosa do vilice

Kosa do vilice ili do ramena, koja je pritom ravno šišana, uvijek daje genijalan privid volumena. Pobrini se da kod stiliziranja ovakve frizure ne dodaš previše teksture jer onda ćeš vlasi otežati i izgubiti iluziju volumena.

 | Autor: INstagram INstagram

Možda vas zanima... Pronađi one prave za sebe! Najbolji modeli sunčanih naočala za svaki oblik lica Rubrika Life&style Life&style

4. Guste šiške

Koju god frizuru imaš i nadodaš li joj šiške - bum, imaš volumena! Neka ti šiške budu što gušće i što ravnije, jer tako ćeš sav privid gustoće staviti na naprijed i zavarati gledatelja.

 | Autor: INstagram INstagram

5. Kuštravi pixie

Kratke kose će uvijek izgledati voluminoznije od dugih, a tu idealnu ulogu ima pixie. Dodatan efekt volumena ostvarit ćeš ako ga raskuštraš uz malo spreja za teksturiranje.

 | Autor: INstagram INstagram

Možda vas zanima... Evo 5 frizura koje muškarci potajno mrze, a otkrili su zašto... Rubrika Beauty Beauty

6. Duboki razdjeljak na stranu

Drama, drama i još drame! Isprobaj puder/prah za volumen (imaš ga u svim drogerijama!) i onda blago natapiraj kosu. Uz to i prebacivanje kose na jednu stranu, volumen je zagarantiran.

 | Autor: INstagram INstagram

7. Slojeviti lob

Duža verzija boba izgledat će voluminoznije ako se ošiša slojevito. Slojevito ošišana kosa oko lica dat će dinamike vlasima pa će ti tako I lice djelovati otvorenije. 

 | Autor: INstagram INstagram

Ako ti ni ovo nije dovoljno, pogledaj video i pronađi savršenu inspiraciju...

Komentari 0