Beauty

Pletenice su se vratile, a ovo je 8 novih slatkih stilova kako nositi pletenice ovo ljeto

S ljetom je stiglo i vrijeme da kosu odmaknemo s lica i počnemo ju - plesti. Kao i svake sezone, pletenice su veliki trend i ove godine. Frizura koja je bila veoma popularna u Y2K eri se vratila, a baš kao i tada ih nosimo u svim prilikama, od vjenčanja preko festivala do odlaska na posao. Pletenice su zabavan način da podignemo kosu i olakšamo si život na vrućinama. Osim toga, za razliku od klasičnog repa ili punđe, s pletenicama u kosi stvaramo teksturu, dimenziju i wow trenutak koji privlači poglede. Ako tražiš frizuru koja će postati tvoj go-to za ljeto, pronađi inspiraciju u nastavku. 

Kruna od pletenica

Kruna od pletenica je frizura koja od tebe stvara božicu ljeta. Možeš je kombinirati sa slojevima koji uokviruju lice za ležeran look.

 | Autor: Pixsell/ AGENCE/  Bestimage Pixsell/ AGENCE/ Bestimage Pixsell/ AGENCE/ Bestimage

Pletenica riblji rep, najopuštenija ikad

Ovo je labava, raspletena verzija pletenice riblji rep koja nas podsjeća na one s kojima se probudimo poslije spavanja. Spleti pletenicu i izvuci nekoliko pramenova (čitaj: puno, skoro sve) ili otiđi na spavanje s pletenicom i spremna si ujutro.

 | Autor: Pixsell/ Lionel Hahn/ Press Association Pixsell/ Lionel Hahn/ Press Association Pixsell/ Lionel Hahn/ Press Association

Skrivene pletenice

Velika pletenica s nekoliko malenih, skrivenih, bio je look koji je odabrala Taylor Swift za dodjelu Grammy nagrade, a nama je veoma fora za ljeto jer je ovo potpuno bezbrižna i opuštena frizura.

Pletenica riblja kost samo u donjem dijelu kose

Riblja kos jedna je od najpopularnijih pletenica, a posebna nam se sviđaju ovi opušteniji stilovi. Gornji dio kose ostavi raspušten tako da dobiješ igru dimenzija, gornji dio je volumen, a donji isprepleten u pletenicu.

 | Autor: Pixsell/FVA/WENN Pixsell/FVA/WENN Pixsell/FVA/WENN

Embed Instagram Post Code Generator

Kruna od dvije pletenice

Kruna od dvije pletenice i cvijet u kosi? Može li ova frizura biti slađa nego što je? Pravi ljetni slatkiš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cilliansheart

Uvučena pletenica

Ovo je jednostavan, a sladak način da svojoj frizuri dodaš malo zanimljivosti. Napravi tanku pletenicu i uvuci je u ostatak kose.

 | Autor: Pixsell/ Tammie Arroyo/ Press Association Pixsell/ Tammie Arroyo/ Press Association Pixsell/ Tammie Arroyo/ Press Association

Pletenice u seoskom stilu

Poznate kao "milkmaide", odnosno pletenice koje nose mljekarice, veoma su popularne ovoga ljeta. Dvije velike pletenice povežu se na vrhu glave i izgleda wow.

 | Autor: Pixsell/  Rebecca Naden /Press Association Pixsell/ Rebecca Naden /Press Association Pixsell/ Rebecca Naden /Press Association

Pletenice koje nas vode u prošlost

Chloë Sevigny je na Met Gala 2024. godine predstavila jednu od najsloženijih (i najzanimljivijih) frizura s pletenicama. Podsjeća nas na frizure iz viktorijanskog doba. 

Možda vas zanima Znaš li koja je verzija bob frizure najbolja za dane kada ti se baš i ne da prati kosa? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pixsell/ Andrew Sims/ News Syndication

Komentari 0