Beauty
suhi šampon Klorane

Ovo je popis najpoznatijih šampona za suho pranje kose na svijetu - u čemu je njihova tajna?

  • Šamponi za suho pranje kose spas su kad želimo odgoditi pranje kose, a kosi pružiti svježinu i volumen
  • U samo par sprejeva, naša kosa formulama obogaćenim hranjivim sastojcima može biti osvježena i mekana i predivne teksture
  • Uz šampone za suho pranje kose, naša kosa bit će uvijek spremna za svaku prigodu!

Pranje kose za mnoge je dugotrajan proces koji se sastoji od nekoliko koraka i ponekad samo želimo preskočiti pranje kose i prebaciti ga za neki drugi dan. Slažemo se kako nema boljeg osjećaja od svježe oprane kose i uređene frizure, no ponekad gotovo isti učinak može nam donijeti i šampon za suho pranje kose. Šamponi za suho pranje kose vraćaju kosi svježinu i donose volumen i ugodan miris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klorane USA (@kloraneusa)

Šamponi za suho pranje kose mogu se nanijeti i na čistu kosu, kako bi počeli djelovati čim se pojavi masnoća. Uz šampone za suho pranje kose, naša kosa je osvježena u trenu, a pranje kose je odgođeno na par dana!

U nastavku smo izdvojili šampone za suho pranje koji će kosi dati volumen i svježinu, a koji dobivaju pozitivne reakcije na mrežama.  

Living Proof Advanced Clean Dry šampon za suho pranje kose

Šampon za suho pranje kose koji obožavaju brojne holivudske zvijezde, poput Jennifer Aniston i Lily Collins ima dugotrajnu formulu koja čisti koju baš poput pravog šampona i daje joj mekoću i sjaj te sadrži neutralizatore mirisa za svjež miris te osjećaj čiste kose, kao i prah koji upija masnoću s kose.

šampon za suho pranje | Autor: Nordstrom Nordstrom šampon za suho pranje Living proof

242,78 kn

Kérastase Fresh Affair šampon za suho pranje kose

Šampon za suho pranje iz Kérastasea bez silikona sadrži vitamin E i rižin škrob te je savršen za osvježavanje kose između dva pranja. Lagana formula s mirisom ulja nerolija upija višak masnoće na kosi te kosu ostavlja s osjećajem čistoće i svježine od korijena do vrhova.

šampon za suho pranje | Autor: lookfantastic.com lookfantastic.com šampon za suho pranje Kerastase

207,27 kn

Ouai Super šampon za suho pranje kose

Šampon za suho pranje kose Ouai brenda za njegu kose obogaćen je rižinim škrobom i vulkanskim mineralima koji upijaju masnoću s lakoćom! Uz odličan učinak i osvježavanje kose, ovaj suhi šampon ima i predivan miris!

šampon za suho pranje | Autor: lookfantastic.com lookfantastic.com šampon za suho pranje Ouai

189,37 kn

Možda vas zanima Najbolje četke za tanku kosu, od kojih ona neće još više izgubiti na volumenu Rubrika Beauty Beauty

Klorane suhi šampon sa zobenim mlijekom

Ovaj šampon za suho pranje francuskog brenda Klorane namijenjen je za osjetljivo vlasište te u par minuta čisti kosu i vraća joj volumen i teksturu. Ovaj suhi šampon s nježnim zobenim mlijekom osjetljivo vlasište stavlja na prvo mjesto i istovremeno kosu rješava masnoće.

šampon za suho pranje | Autor: farmacia.hr farmacia.hr šampon za suho pranje Klorane

104,43 kn

Sol de Janeiro Brazilian Joia šampon za suho pranje

Osim predivnog ljetnog mirisa ovog šampona za suho pranje, njegovo korištenje kosi će dati svježinu volumen te ukloniti masnoću!

šampon za suho pranje | Autor: Cult Beauty Cult Beauty šampon za suho pranje Sol de Janeiro

118,96 kn

R+Co Death Valley suhi šampon 

Ovaj šampon za suho pranje kose neobičnog naziva 'Dolina smrti', na lak način upija masnoće te hidratizira kosu kad ga se nanese, bez dodavanja neželjenog sjaja. Kosa je mekane i lepršave teksture, kao da je upravo oprana!

šampon za suho pranje | Autor: Cult Beauty Cult Beauty šampon za suho pranje R+Co

195,51 kn

Frizzy hair Možda vas zanima 7 čarobnih proizvoda koji će spriječiti kovrčanje kose i kad je najveća vlaga u zraku Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @klorane_france

Komentari 0