Beauty

Šampon za suho pranje koji obožava i Jennifer Aniston obećava kosu čistu čak 7 dana!

  • Šamponi za suho pranje kose pravi su spas kad ne stignemo oprati kosu 
  • U samo par prskanja, kosa je osvježena i spremna za stiliziranje
  • Posebno dobru formulu ima šampon za suho pranje brenda Living proof

Pranje kose često nam se ne uklapa u svakodnevni raspored pa često uz pomno planiranje dana kad ćemo prati kosu, redovito posežemo i za šamponima za suho pranje kose. Uz ovakve preparate, kosa je osvježena u trenu, s mi smo odgodili pranje za dan, dva ili čak više dana.

šampon za suho pranje kose Living proof | Autor: šampon za suho pranje kose Living proof
Jedan od šampona za suho pranje kose, čija formula imitira snagu čišćenja regularnog šampona za kosu je i Perfect Hair Day Advanced Clean Dry Shampoo, brenda Living proof.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Dayes (@ashleys_edit)

Proizvode ovog brenda, posebno njihov sprej za volumen i teksturu, obožavaju holivudske zvijezde poput Jennifer Aniston i Lily Collins pa ne čudi ni što je i njihov šampon za suho pranje postao omiljen, posebno među beauty influencericama.

Zdrava kosa Možda vas zanima Treba li mijenjati šampon ili stalno koristit isti, govori stručnjakinja Rubrika Beauty Beauty

Perfect Hair Day Advnaced Clean šampon za suho pranje kose iz Living proofa poseban je po svojoj dugotrajnoj formuli koja čisti kosu baš poput pravog šampona, umjesto da samo dodaju prah na kosu, poput formula mnogih drugih šampona za suho pranje.

Upija masnoću s kose, kao i znoj te miris, a uz sve to kosi daje mekoću i sjaj. Uravnotežuje izlučivanje sebuma na vlasištu, što omogućava još duže razmake između pranja kose.

šampon za suho pranje kose Living proof | Autor: šampon za suho pranje kose Living proof
Nanosi se kao i svaki drugi šampon za suho pranje kose, sprejanjem vlasišta po unaprijed razdijeljenoj kosi, a zatim umasiravanjem praha u pramenove kako bi se sve pravilno upilo. Uz Perfect Day Advanced Clean Dry Shampoo, prema nekim korisnicima, kosa može izdržati bez pranja i do tjedan dana!

Living proof Perfect Day Advanced Clean Dry Shampoo dostupan je na nordstrom.com po cijeni od 129,48 kuna za manje pakiranje od 83 ml i  242,78 kuna za veće pakiranje od 184 ml.

Pomaže li konjski šampon doista rastu kose? Možda vas zanima Konjski šampon potiče rast kose, čini ju gušćom, mekšom i ima kultni status među pobornicama. Što doista može, a što ne? Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram @vital proteins

Komentari 0