Beauty
Frizzy hair

7 čarobnih proizvoda koji će spriječiti kovrčanje kose i kad je najveća vlaga u zraku

  • Čim je malo više vlage u zraku kosa poludi, raz ne? Vlasi se nekontrolirano odižu, kovrčaju, iskaču... 
  • I zbogom, lijepa frizuro! Mnoge žene imaju problema da ukrote svoju kosu
  • Međutim, ova rutina njege kose, sa sedam dobrih proizvoda, mijenja pravila igre

S velikom vlagom u zraku, sezonsko vrijeme s puno kiše (kao ovih dana!) preuzima vlast nad našom kosom i počinje je kovrčati od trenutka kada iskoračimo iz kuće. Teško ju je ukrotiti, ali ne i nemoguće. Uobičajeno tretiranje kose kod kuće s jednostavnim promjenama ključ je za smirivanje neželjenih kovrča. Ovo je rutina njege za glatku kosu s kojom vlaga u zraku neće zadavati toliko glavobolje.

Možda vas zanima Najbolje četke za tanku kosu, od kojih ona neće još više izgubiti na volumenu Rubrika Beauty Beauty

Schwarzkopf Professional Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil-In šampon

Prožet blagodatima ulja argana i barbarske smokve, ovaj će proizvod dubinski obnoviti tvoje korijene, dok će ulja koja se sama otapaju osigurati da pramenovi budu lagani. Podržava prirodnu lipidnu barijeru tvoje kose, a šampon za nježno čišćenje najprikladniji je za to kad je kosa srednje do grube teksture. Cijena: 130 kn. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Moroccanoil Smoothing regenerator

Obnavljajući potrošene aminokiseline i jačajući prirodnu strukturu keratina, ova nježna formula za raščešljavanje zaglađuje i kroti tvoje pramenove za svilenkastu kosu bez kovrča. Njegujući pramenove s uljima bogatim antioksidansima, Smoothing Conditioner ostavit će ti zdravu, smirenu i poslušnu kosu. Cijena: 250 ml/180 kn. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Kiehl's Smoothing Oil-Infused regenerator 

Za kovrčavu, suhu ili oštećenu kosu, regenerator za zaglađivanje prepun je prirodnih blagodati arganovog i babassu ulja. Dokazano je da umiruje kovrčavost i zaglađuje tvoju kosu. Ovo sredstvo za raščešljavanje nježno će ukrotiti sve tvoje probleme s njegom kose povezane s vlagom. Cijena: 170 kn. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Kérastase Discipline - Anti Frizz Spray Fluidissime Morphokeratine

S termozaštitnim sredstvima koja zaglađuju i vraćaju homogenost vlaknima kose, ovaj sprej za zaštitu od topline savršen je za one s neposlušnom kosom kojoj je potrebna disciplina. Nudeći do 72 sata zaštite od kovrčanja, pojačivač sjaja ostavlja tvoje vlasi mekima i svilenkastima uz lagani dodir. Cijena: 186,90 kn. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

The Body Shop Grapeseed Glossing serum

Ne traži dalje, odgovor na sve tvoje nakovrčane i leteće pramenove je ovdje. Zaglađujući tvoju kosu i povećavajući sjaj, sjajni serum prožet ekstraktom sjemenki grožđa i uljem sjemenki sezama nezaobilazan je dio tvoje njege kose ove sezone. Cijena: 85 kn. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Olaplex br.7 Bonding Oil 

Bez DEA, aldehida i formaldehida, visoko koncentrirano bestežinsko ulje za oblikovanje kose vraća zdrav izgled i teksturu pramenovima za kakvima čezneš. Dramatično povećavajući sjaj, mekoću i živost boje uz minimalno kovrčanje, samo nekoliko kapi reparativnog ulja može napraviti veliku razliku. Cijena: 199,90 kn. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Dame Essentials Pure Silk jastučnica 

Sad ili nikad! Nema boljeg vremena za ulaganje u svilenu jastučnicu koja će pomoći u borbi protiv ispucanih vrhova i rezultirati kovrčavom kosom. Čineći čuda i štiteći tvoju kosu dok spavaš, glatka i nježna tkanina osigurava održavanje prirodnih ulja tvoje kose i smanjuje trenje i oštećenja kojima bi inače bila izložena na pamučnoj postelji. Cijena: 30 dolara/225 kuna. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Glumac Patrick Dempsey iznenadio je sve svojom drastičnom promjenom izgleda Možda vas zanima Patrick Dempsey obojio je svoju kosu u platinasto - i izgleda neprepoznatljivo! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@frizzyhairprobs

Komentari 0