Beauty

Ovo je bestselling serum s vitaminom C u Koreji, a može se kupiti i kod nas - jedva ga čekamo isprobati!

Korejska njega kože poznata je po svojoj djelotvornosti i njegujućim sastojcima. Sreća za nas koji živimo prilično daleko od Koreje, što postoje razni web shopovi koji nam nude ove skincare poslastice u samo nekoliko klikova. Iduće što ubacujemo u svoje virtualne shopping košarice je Goodal Green Tangerine Vita-C Dark Spot Care - najprodavaniji serum s vitaminom C u Koreji, prema brendu.

Možda vas zanima Kako spriječiti ljuštenje skincare proizvoda prilikom nanošenja seruma i krema u slojevima? Rubrika Beauty Beauty

Goodal Green Tangerine Vita-C Dark Spot Care serum uz koji će se svačija koža sjajiti kao nikad prije

Ovaj serum ima laganu, neljepljivu formulu koja posvjetljuje i hidratizira kožu bez sjaja. Bogata vitaminom C za borbu protiv hiperpigmentacije, kreira ujednačeniji ten tijekom vremena te daje svjež, mladenački sjaj u nekoliko sekundi. Goodal Green Tangerine Vita-C regenerirajući serum formuliran je sa 70% svježim ekstraktom zelene mandarine, 4% niacinamida i arbutinom. Dobro je znati da se serum nalazi u staklenoj bočici koja je otporna na UV zračenje, te dolazi s pumpicom za lakše doziranje. Ove značajke štite formulu od oksidacije koja je česta pojava kod nestabilnog vitamina C.

Antioksidativna snaga zelene mandarine, koja sadrži 10× više vitamina C nego limun, učinkovito smanjuje hiperpigmentaciju i tamne mrlje nakon akni. Niacinamid smanjuje vidljivost pora i dodatno ujednačava ton kože. Konačno, tu je i centella asiatica, koja smiruje osjetljivost, čineći ovaj serum idealnim i za početnike, unatoč velikoj koncentraciji vitamina C. Osim toga što ovaj serum ujednačava ten i čini ga blistaviji, on hidratizira, posvjetljuje i obnavlja kožu, jača njezinu zaštitnu barijeru i pogodan je za dnevnu i noćnu upotrebu, čak i na osjetljivoj koži lica. Dovoljno je nanijeti malu količinu seruma na čistu kožu lica, ujutro i navečer.

Možda vas zanima U BIPU su stigli skincare proizvodi brenda koji obožavamo jer je povoljan i moćan kao The Ordinary Rubrika Beauty Beauty

Koji su dojmovi korisnika?

Na Amazonu je prikupio skoro 2.000 ocjena od 5 zvjezdica. Jedna korisnica s vrlo osjetljivom kožom istaknula je da joj ovaj serum nije izazvao nikakvu iritaciju, kao ni izbijanje prištića ili upale. Druga korisnica rekla je da joj je serum pomogao u izbljeđivanju tamnih mrlja, posebno postupalne hiperpigmentacije, te da ostavlja kožu blistavom. Hidratantan je i značajno poboljšava izgled cjelokupnog tena. Treća korisnica je jako sretna jer njezin ten izgleda svjetlije i osvježeno zahvaljujući Goodal Green Tangerine Vita-C serumu.

S obzirom na to da obožavamo korejske proizvode zahvaljujući njihovim divnim formulama za njegu lica, jedan od najpopularnijih seruma s vitaminom C u Koreji sigurno će se naći u našoj kozmetičkoj torbici. Goodal Green Tangerine Vita-C serum dostupan je za kupovinu ovdjeovdje, a trenutna cijena mu je 33,50 eura.

Možda vas zanima Tek kad se odrekneš ove 4 loše skincare navike ćeš postići zavidno lijepu kožu lica Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @sgmt_miho

Komentari 0