Beauty

Jednom kad ga probaš, nećeš prestati nositi ovaj nostalgični parfem koji je poput ljetovanja iz '90-ih u bočici

Ne znamo za tebe, ali mi obožavamo mirisati na ljeto. Ovo je za nas uvijek bilo jedno od onih godišnjih doba koja nam bude nostalgiju, a uz to donosi najprivlačnije mirise koji u nama bude sreću svaki put kad ih osjetimo. Te note koje evociraju miris morske vode, zraka sunca, pješčane plaže, mokrog kupaćeg kostima, kreme za sunčanje, kokosovo ulje i još mnogo toga su nam jednostavno neodoljive. Ako i ti voliš mirise koji prizivaju neke od najsretnijih dana provedenih na plaži ili bazenu, imamo jednu odličnu vijest - postoji parfem koji je poput ljeta u bočici.

Možda vas zanima Ovako je voljela mirisati princeza Diana i to nema nikakve veze s parfemima Rubrika Beauty Beauty

Vacation je parfem koji miriše na kremu za sunčanje, kupaći kostim i morsku sol

Parfem Vacation, prikladnog naziva, je uniseks miris s kojim se rijetko tko može suzdržati, a da ne pošprica onaj još jedan dodatni špric kako bi se u njemu utopio. Miris oponaša miris najprodavanije kreme za zaštitu od sunca ovog brenda, koja je napravljena da miriše kao da smo skočili do raja i natrag. Razvijen u suradnji s ARQUISTE Parfumeur i parfumerom Rodrigom Flores-Rouxom, ovaj parfem miriše na kremu za sunčanje, kokos, bananu i ananas, a uz to sadrži note bazenske vode, likre naših kupaćih kostima (da, zaista se u bazi mirisa nalaze mirisne note badića! Nevjerojatno, zar ne?) i morske soli. Možda zvuči kao čudna mješavina, ali to će sigurno biti najbolja stvar koju si isprobala već dulje vrijeme. Vacation je nešto najbliže ljetovanju u 1990-ima, bez pomoći vremeplova.

Možda vas zanima Neki se špricaju parfemom prije spavanja - zašto i ima li to uopće smisla? Rubrika Beauty Beauty

Evo što su korisnice rekle o Vacation parfemu koji je rasprodan čak dva puta

Kupci su očarani mirisom te kažu da ih podsjeća na to kad odu na odmor i onaj trenutak kad tek zakorače u odmaralište. Jedna korisnica je naglasila da ju je Vacation vratio u srednju školu i dane koje je provela ležeći na javnom bazenu sa svojom najboljom prijateljicom dok su škicale slatke spasioce i družile se u lokalnom snack baru. Druga korisnica je istaknula da je ovaj parfem kao da nosiš uspomenu.

 | Autor: Vacation Vacation Foto: Vacation

I za razliku od nekih drugih parfema, koji možda sadrže slične mirisne note, Vacation nije presladak i zapravo je jedan od najmanje intenzivnih mirisa koji se nalaze na policama parfumerija pa će biti prikladan i za one koji ne podnose snažne mirisne arome. Najveća zamjerka prema recenzijama je to što je bočica manja, ima samo 30 mililitara, pa ju možemo isprazniti u tren oka. Prema brendu Vacation parfem je potpuno rasprodan čak dva puta, ali srećom trenutačno je na zalihama u Nordstromu. Brzo ga dodajemo u košaricu da se ne bi ponovno rasprodao prije nego uspijemo doći do svoje bočice. Cijena parfema je 58,52 eura.

Cvjetni parfemi Možda vas zanima Najbolji cvjetni parfemi: 15 mirisa s kojima slavimo proljeće i čekamo ljeto Rubrika Beauty Beauty
Photo: Vacation

Komentari 0