Beauty
Lip plumper

Ovo je 13 najboljih 'lip plumpera' za najsočnije usne bez dosadnog peckanja

  • Takozvani 'lip plumperi', balzami i serumi za punije usne, još su uvijek, usprkos peckanju, alternativa za stvaranje punijih usana
  • Od sjajnih do hranjivih balzama za usne, pa čak i formulacija sličnih serumu, dolaze u svim oblicima kako bi pomogli potaknuti protok krvi u usne za najsočnije usne ikada
  • Donosimo listu 13 najboljih lip plumpera 

Sigurno si upoznata s ponekad neugodnim osjećajem peckanja i iritacije koji dolazi sa „starijim sredstvom“ za punije usne. 
Srećom, formule za punije usne daleko su dogurale, a današnje iteracije dolaze bez pretjerano agresivnih iritansa poput kajenskog papra ili cimeta, a čak i one koje se još uvijek oslanjaju na mentu čine to na puno nježniji način prihvatljiviji koži.

Poboljšani punioci usana također su poznati po svojim hidratantnim sastojcima kao što su hijaluronska kiselina, ceramidi, kolagen i peptidi, kao i raznim eteričnim uljima za maksimalnu hidrataciju.  Osim toga, ekstra hranjiva ulja također doprinose tom sjajnom završetku poput stakla koji će reflektirati svjetlost, dajući iluziju punoće.

Mogu se čak pronaći formule koje su osmišljene da djeluju postupno, čineći da tvoje usne s vremenom izgledaju malo punije i glađe. Primjerice, Inkey List Tripeptide Plumping Lip Balm, ima inovativnu formulaciju bez iritacija te obećava poboljšanje od 40% u samo 4 (!) tjedna.

Zaintrigirana? Ovdje je sve što treba znati o lip plumperima, kako ih sigurno nanijeti, plus najbolje formule koje su odobrili beauty stručnjaci.

Kako koristiti lip plumpere

Također se promijenio i način na koji se koriste lip plumperi, što ti omogućuje da ih koristiš kao završni detalj ili kao način da pripremiš svoje usne za omiljeni ruž i olovku za usne.

Plumper za usne namijenjen je usnama, a ne licu, pa izbjegavaj stavljati proizvod izvan usana i budi oprezna pri uklanjanju šminke maramicom kako ne bi utrljala plumper na lice, upozoravaju stručnjaci.

Također ne postoji striktno ograničenje koliko često ćeš se odlučiti za ponovno nanošenje proizvoda tijekom dana. Međutim, ako si nova u korištenju lip plumpera, preporučujemo da ideš korak po korak. Pokušaj ga ostaviti na usnama najmanje 3-4 sata prije nego što ga ponovno naneseš.

Možda vas zanima Bestselling Pillow Talk ruž brenda Charlotte Tilbury sada dolazi i u lip plumping verziji Rubrika Beauty Beauty

Najbolji lip plumper općenito

Too Faced Lip Injection Extreme Plumping Gloss

Razina peckanja: 5/10

Ovo sjajilo za popunjavanje usana je jedno od najprodavanijih, te je, ruku na srce, vjerojatno najučinkovitija formula za popunjavanje usana na tržištu. Sadrži formulu „Marine Filling Spheres“ i „Atelocollagen“, kao i ulje avokada i ulje jojobe, a ovaj lip plumper  formuliran je tako da nahrani i podeblja usne u trenu. Pecka samo prvih 5-10 sekundi i smiri se gotovo odmah nakon toga, ostavljajući usne vidno mekšima i punijeg izgleda. Cijena: 32,59 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Too Faced Lip Injection Extreme Plumping Gloss

Najbolji obojeni lip plumper

Il Makiage Uncensored Lip Plumping Gloss

Razina peckanja: 7/10

Formuliran s prirodnim peptidima, kofeinom i uljem paprene metvice, ovaj neljepljivi i sjajni lip plumper iz Il Makiage dolazi u 5 zadivljujućih, nosivih nijansi. Prilikom nanošenja formula glatko klizi, pružajući mokri sjaj i ima primjetan osjećaj peckanja, bez ljepljivog završetka po kojem je većina sjajila poznata. Cijena: 33,32 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Il Makiage Uncensored Lip Plumping Gloss

Najbolji lip plumper odobren od strane TikToka

NYX Professional Makeup Duck Plump Lip Plumping Gloss

Razina peckanja: 5/10

Zahvaljujući svom širokom rasponu nijansi i hidratantnim svojstvima, ovaj lip plumper iz NYX-a itekako je vrijedan pompe. S đumbirom kao ključnim sastojkom, ova formula nudi impresivnu razinu pigmenta i pomaže u postizanju trenutačnih i dugoročnih rezultata s lakoćom. Od odvažnih crvenih i živih ružičastih do nosivih golih boja, ovo sjajilo savršeno je za nošenje samostalno ili kao dodatak tvoje omiljene kombinacije proizvoda za usne. Cijena: 11,50 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/NYX Professional Makeup Duck Plump Lip Plumping Gloss

Najbolji lip plumping balzam

The Inkey List Tripeptide Plumping Lip Balm 

Razina peckanja: 3/10

Nisi ljubiteljica sjajila za usne? Ako tražiš proizvod za pune usne koji će nahraniti i hidratizirati tvoje usne kao iz snova, moraš uzeti u obzir lip plumper Inkey List s tripeptidima. Ovaj inovativni proizvod formuliran je za postizanje vidljivih rezultata tijekom vremena, ostavljajući tvoje usne punijima i glatkijima bez pretjeranog peckanja. Zapravo, brand obećava poboljšanje od 40% u samo 4 tjedna! Cijena: 9,94 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/The Inkey List Tripeptide Plumping Lip Balm

Najbolji lip plumper za početnike

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Universal Lip Luminizer & Plumper

Razina peckanja: 5/10

Ako nemaš dovoljno iskustva s lip plumperima i ne podnosiš peckanje, ovo sjajilo za pune usne iz Fenty Beauty moglo bi biti upravo ono što tražiš. Ova formula ti daje sjaj poput stakla bez svjetlucanja, što rezultira završnim slojem koji najviše reflektira. Obogaćeno shea maslacem i vitaminom E, ovo sjajilo učinit će tvoje usne bujnijim, glatkijim i hidratiziranijim. (P.S. preporučujemo da pogledate nijansu Hot Chocolit za ultimativne usne iz 90-ih). Cijena: 32,00 eura. 

 | Autor: PR PR Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Universal Lip Luminizer & Plumper

Najbolji hidratantni lip plumper

Dior Addict Lip Maximizer Hydrating and Plumping Gloss

Razina peckanja: 4/10

Ovo Diorovo sjajilo za punije usne može se nositi samostalno kao sjajilo ili čak koristiti kao primer za ruž za punije i hidratizirane usne. Obogaćeno sa 90% sastojaka prirodnog podrijetla, ova formula za njegu kože sadrži hijaluronsku kiselinu i ulje trešnje kako bi usne zadržale vlažnost što je dulje moguće. Dostupan u širokom rasponu nijansi visokog sjaja, ovaj plumper je također dostupan u dva intenziteta i četiri završetka (klasični, intenzivni, svjetlucavi i holografski). Cijena: 50,99 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Dior Addict Lip Maximizer Hydrating and Plumping Gloss

Najbolji lip plumper za iskusne korisnike

Too Faced Lip Injection Maximum Plump Lip Plumper

Razina peckanja: 8/10

Ako tražiš intenzivnije iskustvo popunjavanja usana, svidjet će ti se Too Faced Lip Injection Maximum Plump Lip Plumper (najučinkovitiji lip plumper do sada). Zahvaljujući svojoj formuli koja trenutačno daje volumen, ovo sjajilo nudi maksimalan učinak punjenja dok istovremeno brine o mekoći usana. Uz to, ova formula definitivno nije za početnike i osjećaj trnaca je definitivno tu, pa ako imaš osjetljivu kožu, ne bismo preporučili da se odlučiš za ovu opciju. Inače, do punijih usana dolazi se jednim potezom ovog plumpera... Cijena: 22,56 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Too Faced Lip Injection Maximum Plump Lip Plumper

Najbolji hranjivi lip plumper

Grande Cosmetics GrandeLips Hydrating Lip Plumper Gloss

Razina peckanja: 5/10

Ovaj lip plumper toliko hidratizira da je praktički njega za usne. Između vlastite jedinstvene mješavine sastojaka brenda, zajedno sa zdravom količinom hijaluronske kiseline, ovaj će ti proizvod dati raskošnije usne u nekoliko minuta. Osjećaj peckanja je minimalan, a konzistencija je nevjerojatno hidratantna na usnama, što ovu formulu čini idealnom za pripremu usana prije nanošenja ruža i olovke za usne. Cijena: 24,98 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Grande Cosmetics GrandeLips Hydrating Lip Plumper Gloss

Najbolji premium lip plumper

La Mer The Lip Volumizer

Razina peckanja: 4/10

Da, ovaj dodatak za usne je daleko od pristupačnog. Zapravo, to je najskuplja opcija u ovom pregledu, ali vjeruj nam kad kažemo da doista opravdava svoju cijenu. Prožet La Merovim poznatim „Miracle Brothom“ i antioksidansima, ovaj luksuzni tretman za usne osmišljen je kako bi trenutačno „popunio“ tvoje usne, poboljšavajući definiciju i omekšavajući pojavu sitnih bora. Cijena: 90,69 eura.  

 | Autor: PR PR Foto: PR/La Mer The Lip Volumizer

Najbolji lip plumper serum 

Dr Dennis Gross Skincare DermInfusions Plump and Lip Treatment

Razina peckanja: 5/10

Ovaj serum za usne s dodatkom njege kože od dr. Dennisa Grossa ima lagani osjećaj hlađenja i nudi blago peckanje koje nestaje nakon nekoliko minuta, što rezultira punijim i sjajnim završetkom. Obogaćen je s hijaluronskom kiselinom četiri molekularne težine i tripeptidnim kompleksom te bisabololom, azijskom centelom i ektoinom. Cijena: 41,36 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Dr Dennis Gross Skincare DermInfusions Plump and Lip Treatment

Najbolji pristupačni lip plumper

Elf Lip Plumping Gloss

Razina peckanja: 3/10

Ovaj lip plumper je cjenovno pristupačan, a formula dolazi s vitaminom E i kokosovim uljem kako bi hidratizirala i napunila usne za mekan, podatan osjećaj i sjajnu završnicu. Dostupno je 10 prekrasnih nijansi te je ovaj lip plumper savršen za svakodnevnu upotrebu. Cijena: 7,00 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Elf Lip Plumping Gloss

Najbolji nježni lip plumper

Maybelline New York Lifter Gloss

Razina peckanja: 2/10

Sjajan? Da. Puni i hidratizira? Da i da. Ovo sjajilo iz Maybellinea pristupačan je dragulj koji dolazi prepun mnoštva sastojaka koji vole kožu kao što je hijaluronska kiselina. Naš omiljeni dio? Golemi aplikator koji će ti pomoći da prekriješ usne jednim potezom. Plus: zadivljujući raspon nijansi. Cijena: 9,90 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Maybelline New York Lifter Gloss

Najbolji 4-u-1 lip plumper

Haus Labs PhD Hybrid Lip Glaze Plumping Lip Gloss

Razina peckanja: 3/10

(Lady Gaga zna...) Ovog puta predstavljamo jednu od najinovativnijih formula brenda do sada koja kombinira četiri proizvoda za usne u jednom: ulje za usne, balzam za usne, punilo za usne i sjajilo za usne. Obećavajući vidljive rezultate nakon samo dva tjedna neprekidne upotrebe, ova formula također dolazi u tri nosive nijanse koje su dizajnirane da nadopune svaki ton kože. Cijena: 25,00 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Haus Labs PhD Hybrid Lip Glaze Plumping Lip Gloss

Revlon ruž Možda vas zanima Viralni Revlon ruž zaludio je društvene mreže - svima dobro stoji, a cijena mu je povoljna! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @gina19_makeupartist

Komentari 0