Beauty

Ovih genijalnih 5 beauty-trikova moglo bi ti doista promijeniti život

  • Svakoga dana u svakome pogledu sve više napredujemo – i pronalazimo razne nove korisne „trikove“ koji nam olakšavaju svakodnevicu 
  • Što se tiče beauty-rutine, svaka novost dobro dođe – jer bez nje nam je dan gotovo pa nezamisliv
  • Donosimo pet beauty-trikova koje gotovo sigurno još ne znaš! 

Koliko često ti se dogodilo da se želiš obrijati, a nemaš više pjene za brijanje? Bez brige, ako je frka, može i bez nje… Postoji nekoliko jednostavnih beauty-trikova koji će momentalno olakšati tvoj život. 

1. Pasta za zube na nokte

Otklonila si lak za nokte i odjednom tvoji nokti izgledaju žućkasto? Tada je pasta za zube s efektom izbjeljivanja pravo čudo. Naime, osim što će izbijeliti tvoje zube, napravit će to i s tvojim noktima – koje ćeš nakon toga bez problema moći premazati bezbojnim lakom. 

via GIPHY

2. Sjenilo u kosu 

Opet ti se pojavio veliki sijedi pramen, a nemaš vremena otići do frizera? U tom slučaju ti može pomoći sjenilo. Nasprejaj pramen s malo spreja za kosu te nanesi sjenilo u boji svoje kose. Što je sličniji boji tvoje kose, rezultat će izgledati prirodnije

Možda vas zanima 'Brow Pinching': Evo što se točno krije iza novog beauty-trenda Rubrika Beauty Beauty

3. Regenerator umjesto pjene za brijanje 

Želiš se obrijati i onda shvatiš da nemaš više pjene za brijanje? Naravno da može i bez nje, ali to nije dobro za kožu. Na sreću, znamo jedan mali beauty-trik koji će tvoj problem riješiti u sekundi. Jednostavno koristi regenerator – funkcionira jednako dobro kao i pjena za brijanje. 

via GIPHY

4. Feniranje gumica za kosu 

Male plastične spirale, takozvane „Invisibooble“ gumice za kosu su jednostavno super stvar. Izvrsno drže te su dobre za našu kosu. Međutim, imaju jednu malu manu: brzo se istroše, odnosno olabave, pa treba kupiti nove. Međutim, to nije potrebno – s ovim trikom bit će kao nove: stavi gumice na nekoliko minuta u posudu s vrućom vodom (nemoj dopustiti da voda vrije) te ih potom temeljito isfeniraj – i bit će kao nove. 

Možda vas zanima Beauty savjeti za sve iznad 40-e: 7 stvari koje trebaš raditi i 7 stvari koje ne bi smjela Rubrika Beauty Beauty

5. After shave kao primer 

Ako si se ikada bavila tematikom primera, znaš da dobra kvaliteta ima svoju cijenu. Međutim, sve je više make-up gurua koji se kunu u After Shave Balsam Nivea Man. Naime, sadrži glicerin - jednako kao i većina primera. Osim toga, balzam ne sadrži silikone od kojih se često znaju začepiti pore. Naravno, jedina je mana da after shave miriše čisto muški. Ali, zapravo ni to nije toliko loše. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0