Beauty
Clarins serum

Ovaj Clarinsov serum zasluženo ima kultni status; nije jeftin, ali vrijedi svakog novčića

  • Anti-age proizvodi vrlo su traženi na tržištu, a neki od njih već godinama s razlogom uživaju kultni status
  • Jedan od njih je Clarins Double Serum koji brzo i efikasno umanjuje znakove starenja te druge kožne problematike poput neujednačenog tena
  • Predstavlja učinkovitu zaštitu od znakova starenja te može zamijeniti i nekoliko proizvoda iz cjelokupne skincare rutine

Clarinsov kultni anti-age serum vrlo je hvaljen među beauty zajednicom, ali i zadovoljnim korisnicima, među koje se ubrajaju i slavni celebrityji poput Kourtney Kardashian, a iz brenda ga opisuju kao njihov najmoćniji anti-age koncentrat. 

Uz anti-age i hidratantna svojstva, u Clarins Double Serumu spaja se lagana gel tekstura s onom hranjivom uljnom, a rezultat je učinkoviti proizvod s anti-age i hidratantnim svojstvima.  

Učinkovitost Clarins Double Seruma

Hranjivi Double Serum formuliran je kako bi smanjio vidljive znakove starenja, a sadrži čak 21 aktivan biljni sastojak, uključujući i kurkumu, koja je poznata po svojoj moći posvjetljivanja umornog izgleda tena, kao i protuupalnim, antibakterijskim i antioksidativnim svojstvima.

Serum je uz kurukumu prepun hranjivih ekstrakata voća, esencijalnih ulja i hijaluronske kiseline te stimulira hidrataciju, oksigenaciju, obnavljanje i hranjenje kože, kao i ublažavanje vidljivosti finih linija i bore te neujednačene teksture.

Clarins serum | Autor: Instagram @clarinsuk Instagram @clarinsuk Foto: Instagram @clarinsuk. Clarins Double Serum

The Outset krema Možda vas zanima Kozmetičarka Salme Hayek i Olivije Wilde hvali ovu okoloočnu kremu jer "odmah popunjava bore" Rubrika Beauty Beauty

Clarins serum | Autor: Instagram @clarinsuk Instagram @clarinsuk Foto: Instagram @clarinsuk. Clarins Double Serum

Kako koristiti Clarins Double Serum

Uloga svakog seruma je koži pružiti potrebne aktivne hranjive sastojke koji će poboljšati učinkovitost kreme za lice, a prije nanošenja seruma uvijek se savjetuje prvo ga zagrijati u rukama, kako bi se što bolje upio u kožu. Serum se može nanositi blagim tapkanjem po koži lica i vrata te laganim kružnim pokretima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLARINS USA (@clarinsusa)

Koji god problem na koži imale, od bora, gubitka čvrstoće, manjka blistavosti, neujednačenog tena do vidljivih pora, postoji razlog zašto je Clarinsov Double Serum kultni beauty klasik koji ih targetira i učinkovito rješava dok istodobno njeguje i hrani kožu.

Clarins serum | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Clarins, Double Serum serum za njegu lica, (123,30 eur)

Osim u originalnoj formuli, Double Serum dolazi i u Light Texture verziji, namijenjenoj masnijoj koži, kao i u Double Serum Eye, serumu posebno formuliranom za područje oko očiju. 

Clarins serum | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Clarins Double Serum Light Texture serum za njegu lica, (129,99 eur) Clarins serum | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Clarins Double Serum Eye, serum za područje oko očiju, (75,52 eur)

Možda vas zanima Lubenica je više od omiljenog voća. Dermatolozi kažu da je izvrsna i za našu kožu Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram @clarinsuk

Komentari 0