Beauty

Rouge Volupté Shine ruž iz YSL Beauty moderan je klasik koji usne ostavlja predivno sjajnima i mekima

  • Pomalo nostalgične formule proizvoda za usne u obliku sjajila i raznih ulja nastavljaju dominirati ovom sferom beauty svijeta, a jedna od najpopularnijih je i dalje Rouge Volupté Shine iz YSL Beauty
  • Ovaj obožavani makeup klasik u trenu usnama daje sjaj i hidrataciju u predivnim nijansama, od nude do ružičastih
  • Sve zajedno dolazi u prepoznatljivom luksuznom YSL pakiranju u zlatnoj boji
  • Pročitaj više: Charlotte Tilbury Flawless Airbrush Lip Blur novi je tekući ruž s formulom koja ne isušuje usne

Već neko vrijeme laganije makeup i skincare formule koje pružaju prirodan sjaj i izgled uživaju veliku popularnost u beauty svijetu i među ljubiteljima beauty proizvoda, a još više tijekom ljetnih dana. Teška šminka koju osjećamo na licu nikome više nije draga, a hidratizirajuće i hranjive lagane formule, osim u baznim proizvodima, volimo nositi i na usnama.

YSL Rouge Volupté Shine ruž | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. YSL Rouge Volupté Shine ruž

Ulja, sjajila i balzami sjajnih formula i lagane boje koja usnama pruža 'prirodan, ali bolji' izgled nikad nisu bile popularnije, a uz novo lansirane proizvode poput Rare Beauty ulja za usne, svoj obožavani status drže i već dobro poznati proizvodi, poput YSL Rouge Volupté Shine ruž, odnosno balzama.

YSL Rouge Volupté Shine ruž | Autor: Instagram @yslbeauty Instagram @yslbeauty YSL Rouge Volupté Shine ruž

U ovom proizvodu s izgledom klasičnog ruža, za razliku od ulja koji dolaze u pakiranju s četkicom za nanošenje, jedinstveno je spojen visoki sjaj koji pružaju ulja za usne, hranjiva svojstva balzama te pigmentiranost formule ruža sa satenskim finišem, a sve zajedno omogućava iznimnu lakoću nanošenja.

YSL Rouge Volupté Shine ruž krasi i predivno luksuzno pakiranje prepoznatljivo za brend, s YSL logom što ga čini i iznimno lakim za pronalazak kad ga izgubimo iz vida u torbici, kao i prekrasnim dodatkom našoj makeup kolekciji!

Možda vas zanima Latte nije samo beauty trend, Meghan Markle ga je divno utkala u svoj modni DNA Rubrika Moda Moda

U originalu lansiran 2013., Rouge Volupté Shine dolazi u 30 nijansi, od jarko crvene do zagasitih nude te svih drugih traženih nijansi koje bismo mogle poželjeti, a brend redovito i osvježava ponudu nijansi pa je tako za proljeće/ljeto 2023. dodano čak osam novih boja, u smeđim, bež i pink nijansama, kako bi baš svatko mogao pronaći idealnu za sebe.

 

 

Osim pomnog praćenja trendova, YSL Rouge Volupté Shine relevantan u beauty svijetu nakon toliko godina ostaje i zahvaljujući inovativnom načinu stvaranja ovog proizvoda, koji sadrži prirodne sastojke dobivene održivim načinom, iz Ourika vrtova u Marakešu, organizacije koju vode lokalne marokanske žene.

U vrtovima raste više od 200 botaničkih vrsta, a u Rouge Volupté Shine specifično nalazi se ekstrakt nara, izabran zbog svoje iznimne hidratantne moći. U kombinaciji s drugim aktivnim sastojcima, poput maslaca makadamije i esencijalnih ulja, formula ovog balzama predivno se nanosi te nudi srednju pigmentiranost,  visoki sjaj i iznimnu hidrataciju usnama koje ostaje meke i glatke tijekom cijelog dana. Posebnost ovog makeup proizvoda je u tome i što je prvi iz brenda formuliran s biljnom vrstom iz Ourika vrtova. 

YSL ruž | Autor: yslbeauty.com yslbeauty.com Foto: yslbeauty.com. YSL Rouge Volupté Shine ruž

Osim što su izniman dodatak formulama YSL Beauty proizvoda, održivo dobiveni prirodni sastojci iz Ourika vrtova uspješan su primjer odgovorne proizvodnje beauty proizvoda, posebno kad je riječ o ulozi beauty industrije u klimatskim promjenama. Ujedno su i velika oda nasljeđu ove poznate francuske modne kuće, čiji je osnivač Yves Saint Laurent imao posebnu povezanost s Marakešom, u čije se boje, mirise i krajolik zaljubio već prilikom prvog posjeta.

Možda vas zanima Ljeto u punom sjaju: Za kolovoz biramo neodoljive manikure u divnim nijansama plave Rubrika Beauty Beauty
Photo: YSL Beauty

Komentari 0