Moda

Latte nije samo beauty trend, Meghan Markle ga je divno utkala u svoj modni DNA

Ovoga je ljeta kava na TikToku popularnija no ikoje drugo piće ili napitak, i to zahvaljujući Rachel Rigler koja je skovala ime posljednjeg velikog beauty trenda. No za razliku od Hailey Bieber koja trend objeručke prigrlila i velike većine nas običnih smrtnika koji smo omiljene latte nijanse krenuli dodavati u svoju beauty rutinu, ističući dugo željenu i obožavanu preplanulu put, Meghan Markle podigla je ljestvicu i utkala latte u svoj modni DNA.

Jučer su na službenoj stranici Zaklade Archewell vojvoda i vojvotkinja od Sussexa podijelili video kojim su najavili inicijativu 'Responsible Technology Youth Power Fund' kojoj je cilj istaknuti 26 iznimnih mladih pojedinaca i organizacija zaslužnih za preoblikovanje budućnosti tehnologije, a umjesto talentiranih pojedinaca s kojima je par razgovarao o idejama kako tehnologiju učiniti sigurnom za buduće generacije, mnogima je pažnju puno više privukla Meghanina odjevna kombinacija.

latte makeup Možda vas zanima Latte makeup savršena je brončana i nježna šminka idealna za ljetne lookove Rubrika Beauty Beauty

Od glave do pete odjevena u elegantnu kombinaciju u nijansi bijele kave, Meghan se svojim odabirom savršeno uklopila u viralni TikTok trend, a odabrani komadi joj, moramo primijetiti, divno pristaju. Dvodijelni komplet u boji karamele sastojao se od dolčevite bez rukava i hlača u istom tonu, a u paseu s njom bio je i Harry koji je sličnu nijansu hlača kombinirao s klasičnom bijelom košuljom na kojoj je ležernu zavrnuo duge rukave.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Inače, odijevanje u istom tonu dobro je poznati stilski trik kojem pribjegavaju mnoge slavne dame i koji, bez obzira na to o kojim je nijansama riječ, ostavlja dojam uglađenosti i sofisticiranosti, a posebno elegantno izgledaju upravo latte kombinacije. I kada kažemo latte, ne mislimo nužno samo na ovu koju je odabrala Meghan, već na cijelu lepezu nijansi, od najsvjetlije bijele kave, pumpkin latte nijanse, pa do onih nešto tamnijih. Sigurni smo da će svatko bez puno muke pronaći dovoljno inspiracije u gutljaju omiljenog napitka.

Možda vas zanima I Meghan Markle obožava ženstveni top spuštenih ramena, evo gdje kupiti sličan model po super cijeni Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0