Beauty

Hailey Bieber otkriva 5 beauty pravila za blistavu kožu

  • U moru savjeta o njezi kože kojima smo svakodnevno bombardirani sa svih strana teško je znati prepoznati što je manje, a što više važno
  • No, kada beauty savjete daje Hailey Bieber, pretvaramo se u uho!
  • Slavna ljepotica nedavno je otkrila svojih 5 beauty pravila za lijepu i zdravu kožu ljeti, kojih se ne odriče ni tijekom ostatka godine

Supruga pjevača Justina Biebera, Hailey Bieber, etablirala se kao jedna od najtraženijih modela današnjice, krasila je brojne naslovnice časopisa i bila zaštitno lice vodećih modnih i beauty brendova, a prošle je godine lansirala i vlastiti skincare brend, što dovoljno govori o tome koliko joj je važna njega kože.  

Po mnogima jedna od najljepših žena današnjice nedavno je izjavila kako su joj mama i baka odmalena usadile naviku da brine o svojoj koži. Odrasla je u domu u kojem se često raspravljalo o kremama i kozmetičkim proizvodima, no tek je s 15 godina počela intenzivnije promišljati o tome koje proizvode i zašto koristi te istraživati što njenoj koži najviše odgovara.

''Odmalena mi je usađena navika da brinem o svojoj koži — i mama i baka bile su jako zainteresirane za njegu kože pa sam odrasla u domu u kojem se često raspravljalo o kremama i kozmetičkim proizvodima. No, istinski svjesna potrebe da brinem o svojoj koži postala sam u tinejdžerskim danima, jer se u tom periodu života koža i tijelo brzo mijenjaju, pa sam s 15 godina započela beauty rutinu te sam imala više strpljenja istražiti što mi najbolje odgovara'', izjavila je Bieber za Vogue.

26-godišnja ljepotica u intervjuu je otkrila i svojih 5 beauty pravila za lijepu i zdravu kožu ljeti, a mi ih planiramo usvojiti već danas!

1. Budi nježna prema koži

''Prije sam mislila da će mi isušivanje kože i nanošenje jakih proizvoda pomoći u borbi s prištićima, ali sam definitivno naučila da svojoj koži treba pristupiti na najnježniji mogući način. Tretiraj svoju kožu kao bebinu. Važno je koristiti nježne proizvode prije nego što počneš uvoditi u rutinu agresivnije proizvode, ako to želiš'', savjetuje Bieber.

Isprobaj ove proizvode...

 | Autor: CLARINS Total Cleansing Oil Ulje za čišćenje lica, 30,92 € (232,97 kn)

 | Autor: KORRES Red Grape Face Sun SPF50 Zaštitna krema za lice, 34,11 € (257,00 kn)

 | Autor: ELIZABETH ARDEN Eight Hour Hydrating Mist Hidratantna maglica, 30,00 € (226,04 kn)

2. Manje je više

''Manje je definitivno više, a to je pristup kojim se i sama vodim. Mislim da nije potrebno puno za dobru rutinu njege kože - treba samo imati nekoliko proizvoda za koje znaš da ti odgovaraju, koji su izvrsni u hidrataciji i koji imaju jednostavne, a učinkovite sastojke'', smatra Bieber.

''Kada sam sa 17 godina počela da se bavim modelingom, stalno sam putovala. Od tada, radeći s različitim ljudima u beauty industriji, uključujući vizažiste, estetičare i stručnjake za njegu lica, naučila sam izbrusiti vlastitu filozofiju njege kože. A budući da mi je koža znala biti toliko napaćena dok sam bila u pokretu, došla sam do zaključka da bez ova tri proizvoda ne mogu živjeti: dobra hidratantna krema, hidratantni serum i balzam za usne'', dodaje slavna ljepotica.

Isprobaj ove proizvode...

 | Autor: ESTEE LAUDER Advanced Night Reapir: Synchronized Multi-Recovery Complex Regenerirajući serum za lice, 129,00 € (971,95 kn)

 | Autor: ORIGINS VitaZing Energy Boosting Moisturizer SPF 15 Hidratantna krema za lice, 43,00 € (323,98 kn)

 | Autor: BOBBI BROWN Balzam za usne SPF 15, 30,92 € (232,97 kn)

3. Hidratacija je ključna

''Ja sam netko tko se bori s dnevnim unosom preporučene količine vode, ali se svjesno trudim da ostanem što je moguće više hidrirana. Jedna od najvećih zabluda koje sam primijetila je da ljudi misle da ako imaju masnu kožu, ne trebaju hidratizirati kožu. Hidratizacija kože je ključna - svatko je treba. Radi se o pronalaženju proizvoda koji odgovaraju tvojem tipu kože'', naglašava Bieber.

Isprobaj ove proizvode...

 | Autor: CLINIQUE Moisture Surge SPF 25 krema za lice, 57,00 € (429,47 kn)

 | Autor: ESTEE LAUDER Daywear Multi Protection Dry Skin Krema za suhu kožu SPF 15, 68,00 € (512,35 kn)

 | Autor: ELIZABETH ARDEN White Tea Skin Solution krema za sve tipove kože, 65,00 € (489,74 kn)

4. Nauči što najbolje odgovara tvojoj koži

''Tvoja koža je odraz onoga kako se osjećaš iznutra. Zato je važno slušati svoje tijelo kako bi znala što mu se sviđa, a što ne. Nisam netko tko se drži određene dijete, ali pridajem važnost prehrani prilagođenoj svojoj krvnoj grupi. Radi se o tome da znaš što ti odgovara jer su svi različiti i ne možemo se uspoređivati ​​jedni s drugima. Jednom kada pronađeš rutinu koja ti odgovara i čini te sretnom, to će se odraziti i na tvoju kožu'', smatra Hailey koja smatra da je zdrava prehrana jednako važna kao i adekvatna i redovita beauty rutina. Baš kao što vitamine i minerale unosiš u organizam putem hrane, potrudi se njima nahraniti i svoju kožu.

Isprobaj ove proizvode...

 | Autor: TONYMOLY Hemp Sheet Mask Maska za lice, 7,00 € (52,71 kn)

 | Autor: PAULA'S CHOICE Anti-Aging Weightless Advanced Repairing Toner Tonik za lice, 29,00 € (218,50 kn)

 | Autor: ESTEE LAUDER Nutritious Super Pomegranate: Radiant Energy Milky Lotion Hranjivi losion za lice, 84,00 € (632,90 kn)

5. Koristi skincare s peptidima

''Peptidni tretman za usne je stalni izbor koji lako mogu staviti u torbu ili džep'', otkriva Bieber koja peptidni fluid nerijetko pomiješa s puderom ili ga koristi kao highlighter za blistavi izgled kože ujutro i navečer, a voli i kreme s peptidima. Peptidi potiču stvaranje kolagena i elastina u koži, dva proteina koji sudjeluju u održavanju strukture kože, pružajući joj čvrst, punašan i glatki izgled. Neki peptidi mogu zategnuti opuštenu kožu, obnoviti zaštitnu barijeru kože, poboljšati njezinu čvrstoću, elastičnost i ujednačiti ten.

Isprobaj ove proizvode...

 | Autor: PAULA'S CHOICE Peptide Booster s 8 peptida, 59,00 € (444,54 kn)  | Autor: BOBBI BROWN Extra Repair Moisture Creme Regenerirajuća krema za lice, 146,13 € (1.101,02 kn)

Odbrojavaš dane do godišnjeg odmora? Kakvo bi to ljetovanje bilo bez SPF-a, dobre hidratantne kreme ili osvježavajuće maglice - i zato se na vrijeme opremi za dugo, toplo ljeto i svoje must have ljetne beauty favorite potraži na Fabuspot.com ili u FABUspot parfumerijama! Istraži više od 70  brendova skincarea, makeupa i mirisa, obnovi zalihe omiljene kozmetike i počasti se beauty proizvodima koje si oduvijek željela isprobati. Ne propusti super priliku - ugrabi FABU Box Summer i uživaj u ljetu uz čak 16 FABUlous proizvoda za njegu lica i kose te savršenih makeup proizvoda od kojih su čak 4 Full Size proizvoda!
Iskoristi plaćanje do 6 rata i besplatnu dostavu u cijeloj Hrvatskoj, a uz svaku kupovinu FABUspot te nagrađuje i poklonom. Ne zaboravi se prijaviti na Newsletter kako ne bi propustila nadolazeće super akcije, a prijavom ostvaruješ i 15% popusta na prvu kupovinu!

Photo: None

Komentari 0