Beauty

Ovaj brend povoljnih proizvoda za njegu kože postao je viralan na TikToku i zaista je vrijedan pompe

S obzirom na to da na TikToku svakodnevno nastaju milijuni videozapisa, kreatorima sadržaja postaje gotovo nemoguće istaknuti se. No, usprkos tome, brend za njegu kože Byoma je itekako došao do izražaja i stekao iznimno veliki broj followera. Hashtag #byoma ima više od 234,2 milijuna pregleda, a razni TikTokeri dijele svoje pozitivne recenzije nakon što su isprobali ove hit proizvode. Brend je i nama dostupan za kupovinu putem web shopa na linku, a najbolji dio su njihove povoljne cijene.

Byoma vjeruje u nekompliciranu i pristupačnu njegu kože

 | Autor: Instagram @byoma Instagram @byoma Foto: Instagram @byoma

Brend je lansiran ranije ove godine, a ključ njegovog uspjeha leži u proizvodima na bazi ceramida koji promiču zdravlje zaštitne barijere kože. Byoma vjeruje da proizvodi za njegu kože koji su trenutno na tržištu pretjerano tretiraju i izazivaju pretjerano ljuštenje kože, uzrokujući suhoću, upale i akne. Zato se usredotočuju na obnavljanje zaštitne barijere svojim posebnim kompleksom sastojaka u formulama. Ovaj kompleks uključuje ceramide, kolesterol i masne kiseline, koji obnavljaju i jačaju kožu kako bi ju hidratizirali i zaštitili od štetnih vanjskih čimbenika i stresora. Byoma proizvodi su također nekomedogeni, bez alkohola i mirisa, tako da su sigurni za sve tipove kože.

Brojni TikTokeri tvrde da se isplati isprobati sve iz Byoma asortimana

Jedan od korisnika, @mygentleskin, ističe da je Creamy Jelly Cleanser jedan od rijetkih pjenastih proizvoda za čišćenje lica koji neće ogoliti vašu kožu. Umjesto toga, ostavlja osjećaj svježine. Isto tako tvrdi da je Byoma Brightening Serum jedan od najboljih seruma s niacinamidom koji je isprobao, a za Clarifying Serum kaže da je jedan od najnježnijih eksfolijanta koji u rekordnom roku ‘ispegla’ sve one male neravnine na površini kože.

@mygentleskin Heres whats worth your $$$ from BYOMA ! 🥰 #acneprone #skincarereview #skincaretiktoks #skinbarrierrepair ♬ original sound - Joshua

after sun losion Možda vas zanima Njega kože ljeti nastavlja se i nakon izlaganja suncu, a najbolji izbor su ovi after sun losioni Rubrika Beauty Beauty

TikTokerica @savrumer18 je rekla da su joj nakon samo tri dana korištenja Clarifying Seruma nestali prištići kojih se prije toga tjednima nije mogla riješiti. Mnogima drugima je to također omiljeni proizvod iz linije. Također, mnogi od njih ističu i hidratantnu gel krema kao vrhunski proizvod jer sprječava nakupljanje viška sebuma, a uspješno hidratizira kožu.

@savrumer18 Byoma Clarifying Serum !!! #skincare #makeup #target ♬ original sound

Uz sve ove pozitivne recenzije za formule i rezultate koje pružaju, još jedan plus je definitivno to što dolaze u najljepšim pakiranjima neonskih boja, koja će vam izmamiti osmijeh na lice svaki put kad uđete u svoju kupaonicu i ugledate ih na polici. Bonus je to što su kreirana od recikliranih materijala, a brend je osigurao i refill verzije kako bismo jednostavnije mogli nadopuniti svoje omiljene proizvode jednom kada ih potrošimo.

Možda vas zanima Ovo je hit drogerijska krema za lice od koje će ten doslovno zablistati nakon plaže Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @maya_wroblewska

Komentari 0