Beauty
Pedikura za proljeće 2024.

Ova 3 trenda pedikure bit će 'out' u proljeće 2024., a ova 3 ćemo viđati posvuda

  • Sa skorašnjim dolaskom proljeća i toplijih dana polako proučavamo trendove pedikure za proljeće 2024. godinu
  • Otkrit ćemo ti kakva će pedikura biti popularna ovog proljeća
  • Također ćemo otkriti koje boje i dizajne bismo radije izbjegavali

Proljeće je tu, a iščekivanje ljeta već polako raste. Više sunca i toplije vrijeme ne znači samo češće korištenje zaštite od sunca i laganiju odjeću, nego i pospremanje zimske te nošenje otvorene obuće. Da, stopala će nam se uskoro opet češće viđati. Ako još uvijek tražiš inspiraciju za svoju sljedeću pedikuru, onda si na pravom mjestu.

Otkrit ćemo ti koji će trendovi biti popularni u proljeće 2024. te u koje boje nećemo premazati nokte na nogama – barem ne ove proljetne sezone. 

Trendovi pedikure u proljeće 2024.: Ova 3 su in, ova 3 su out

Out: Klasična francuska pedikura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Nydal (@e.nydal)

In: Moderna francuska pedikura

Prije nekog vremena objavljeno je da su francuski nokti sada pravi trend i na noktima nogu. Međutim, u proljeće 2024. francusku pedikuru nećemo nositi u klasičnoj bijeloj boji – nego u drugim bojama, poput crne. Ako ti je to još uvijek previše klasično, kombiniraj lak sa srcem ili jednostavno nacrtaj dvije crte duž vrha nokta (umjesto jedne).

Out: Pastelni tonovi

 

Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors Možda vas zanima Manikura s uzorkom žirafe - pa što bi drugo Blake Lively i odabrala kad se odjenula u uzorak žirafe?! Rubrika Beauty Beauty

In: Tamni lak za nokte

Tamni lakovi za nokte u proljeće? Da! Gotički trend se ne zaustavlja ni na našim noktima na nogama. Ali, umjesto crne, slobodno se odvaži i na tamnoplavu, boju patlidžana ili crvenu boju poput trešnje. Savjet: obavezno nanesi nadlak kao završni sloj na tamnu boju noktiju na nogama. To ne samo da pomaže duljem trajanju laka za nokte, nego također pomaže u sprječavanju da boja brzo izblijedi na suncu.

Out: Bijeli nokti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Foxy (@heels.tatts.toes)

In: Mliječni nokti

Bye-bye, bijeli lak za nokte. U proljeće ćemo radije nositi mliječno bijelu boju na nogama, odnosno bijeli lak za nokte s poluprozirnim finišem. Mliječni nokti također su jedan od najvećih trendova na noktima općenito za proljeće 2024. Prednost laka: rezultat je superprirodan, a nježan ton laska svim tipovima kože.

Trendovi dugih noktiju za proljeće Možda vas zanima Ova 3 trenda za duge nokte bit će 'out' u proljeće 2024., a ova 3 trenda će biti 'in' Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @arch.er2019

Komentari 0