Beauty
Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors

Manikura s uzorkom žirafe - pa što bi drugo Blake Lively i odabrala kad se odjenula u uzorak žirafe?!

  • Jedna od najstaylish djevojaka današnjice, Blake Lively bila je gošća na revija Michaela Korsa
  • Blake je privukla poglede zanimljivim outfitom sa životinjskim, točnije žirafastim printom
  • A naravno da su znatiželjni novinari i dežurni beauty komentatori zamijetili i njezime noktes - manikura bi bila potpuno u skladu s kaputom i minicom
  • Pročitaj više: Casual, a tako dobar styling Blake Lively drage volje ćemo ukrasti prvom prilikom

U New Yorku, poznatoj modnoj destinacija, upravo je završio Tjedan mode. Brojni domaći dizajneri predstavili su nove kolekcije za jesen i zimu 2023./2024., a okupio je it djevojke, od modnih influencerica do svjetski poznatih glumica i pjevačica. Jedna od održanih revija bila je i ona dizajnera Michaela Korsa, a na njegovoj reviji je sudjelovala i njegova dugogodišnja prijateljica, Blake Lively. 

Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors | Autor: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE Pixell/ WALTER / BESTIMAGE Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors | Autor: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE Pixell/ WALTER / BESTIMAGE Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors

Lively je na reviju stigla u kombinaciji iz nove proljetne kolekcije, a sadržavala je kaput i suknju u zanimljivom smeđe-bijelom uzorku. Naime, ovaj uzorak podsjetio nas je na žirafinu dlaku koja je svijetlo smeđe boje s velikim tamnije smeđim mrljama.

Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors | Autor: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE Pixell/ WALTER / BESTIMAGE Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors | Autor: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE Pixell/ WALTER / BESTIMAGE Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors

Lively je uz ove uočljive komade nosila i smeđe čizme do koljena na visoku petu, smeđu kožnu torbicu koja ima ručke od kombinacije kože i zlatnih karika, te jednostavnu smeđu majicu i velike naušnice. Ono što je su pažljivi promatrači uočili bila njezina manikura. Naime, Livley ništa u ovom outfitu nije prepustila slučaju pa su i njezini nokti imali na sebi žirafin uzorak.

Foto: Instagram @enamelle, Blake Lively manikura | Autor: Instagram @enamelle Instagram @enamelle Foto: Instagram @enamelle, Blake Lively manikura

Kreacija je to manikerke Elle Gerstein: "Izgled je bio glamurozan look sa životinjskim uzorcima i teškim nakitom, s francuskom manikurom iz '90. izrađenom u modernom životinjskom uzorku", rekla je Gerstein. Gerstein je koristila lak nijense Spice, Spice, Baby, brenda PLA koja je dostupna u formulama gela (11,95 eura) i laka (4,5 eura). Ona je, naravno, radila gel manikuru.

Foto: PLA gel lak u boji Spice, Spice Baby | Autor: Foto: PLA gel lak u boji Spice, Spice Baby

Donji dio Livelynih noktiju najprije nalakirala smeđim lakom, a zatim je s lakom pomiješala blooming gel, koji je razrijedio lak kako bi se stvorio efekt akvarela. Naslikala je uzorak žirafe, a kako bi završila izgled, nanijela je PLA Non Wipe Top Coat (10,95 eura).

Foto: PLA, završna baza laka za nokte | Autor: PLA PLA Foto: PLA, završna baza laka za nokte Lively je još jednom dokazala kako je za dobar cjelokupan izgled potrebno mnogo detalja, i iako ih možda često zaboravimo sitnice su te koje čine razliku. Uz manikuru žirafe Livley je na rukama imala prstenje sa smeđim kamenjem kao dodatni pomno osmišljeni detalj.  

Mi smo pronašli slične boje lakova za nokte, ako se poželiš poigrati s ovom manikurom.

Foto: Essie, lak za nokte u boji 426 playing koi (9,95 eura) | Autor: Foto: Essie, lak za nokte u boji 426 playing koi (9,95 eura) Foto: Essence, lak u boji LOVE U SO mocha (1,70 eura) | Autor: Foto: Essence, lak u boji LOVE U SO mocha (1,70 eura)  | Autor: Pr Pr Foto: Catrice, smeđi lak 131 - ESPRESSOly Great (4,18 eura)

 

 

Photo: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE

Komentari 0