Beauty
Trendovi dugih noktiju za proljeće

Ova 3 trenda za duge nokte bit će 'out' u proljeće 2024., a ova 3 trenda će biti 'in'

  • Voliš nositi duge nokte? Dobrodošla u klub! 
  • Otkrit ćemo ti koji će se trendovi za duge nokte polako 'ugasiti' na proljeće 
  • A i otkrit ćemo ti najpopularnije trendove za duge nokte za proljeće 2024. - i kako ih napraviti

Što se tiče oblika noktiju, osim što postoji golemi izbor, postoje i različite preferencije. Isto vrijedi i za duljinu nokta. Kratki, srednji ili dugi? Ako preferiraš duge nokte, onda si sada na pravom mjestu. Otkrit ćemo ti najcool dizajne za duge nokte koji će se nositi cijeloga proljeća.

Trendovi manikure za duge nokte u proljeće 2024: Ova 3 su in, ova 3 su out

Out: Klasični francuski nokti

In: Mliječni nokti

Naravno da i dalje volimo bijele nokte ili bijelu francusku manikuru. Međutim, u proljeće 2024. radije ćemo se odlučiti za nježniju verziju, odnosno poluprozirni lak. Osobito se kod dugih noktiju još uvijek zadrži efekt francuskih noktiju jer bijela boja noktiju sjaji kroz lak. Ali, također možeš stvoriti izvrsne dizajne noktiju s mliječnim noktima. Stoga odaberi mliječno bijelu boju za bazu. Nakon što se površina posuši, na noktu se iscrtavaju zakrivljene linije neprozirnom bijelom bojom. 

Out: Crni nokti 90-ih

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s Nail Paradise (@90snail)

 

boje lakova za kratke nokte Možda vas zanima 6 klasičnih boja lakova i 1 otkačena koje stvarno odlično izgledaju na kratkim noktima Rubrika Beauty Beauty

In: Kamenčići + ombre nokti

Svjetlucavi kamenčići i uglati ombre nokti - zvuči dosta poput 2000-tih, zar ne? Sviđa nam se izgled i činjenica da manikuru ponovno ukrašavamo malim kamenčićima. U kombinaciji sa šarenim ombre dizajnom noktiju, rezultat izgleda cool i moderno. Da ne bude previše, odaberi svijetlu boju i prirodni ton za gradijent boje.

Out: Nokti pastelnih boja

In: 50 nijansi crvene

Crvena se vratila! Crveni lak je najveći trend za nokte u 2024. i, naravno, trend je i za duge nokte. Uglavnom, svejedno je hoćeš li odabrati svijetlu ili tamnu nijansu crvene. Ali, nekako su najviše dojmljivi svijetli tonovi, od rajčice do signalno crvene. Sve ili ništa!

Foto: Pixell/ WALTER / BESTIMAGE, Blake Lively na reviji Michael Kors Možda vas zanima Manikura s uzorkom žirafe - pa što bi drugo Blake Lively i odabrala kad se odjenula u uzorak žirafe?! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @nailsxanalysse

Komentari 0