Beauty
Trendovi za kratke nokte

Ova 3 trenda za kratke nokte bit će 'out' u proljeće 2024., a već sada su ova 3 trenda 'in'

  • Voliš gotovo uvijek imati kratke nokte? 
  • Također voliš pratiti i isprobavati nove trendove noktiju?
  • Otkrit ćemo ti najcool trendove nadolazeće proljetne sezone za kratke nokte

Nova sezona, novi trendovi za nokte! Ali što to znači za kratke nokte? Pa, tri nova trenda možemo otkriti odmah. U skladu s proljećem, trendi dizajni noktiju ponovno postaju šareniji. Ali, naravno, postoji nešto i za sve minimalistice. 

Trendovi noktiju za kratke nokte u proljeće 2024.: Ova 3 su sada 'in', a ova 3 su 'out'

Out: Smaragdno zelena

In: Matcha nokti

Tamnozelene tonove poput smaragdne ili boje borovih iglica u proljeće će zamijeniti svijetle nijanse iz obitelji boja. I ne, to ne znači da moraš odabrati neonsko zelenu. Postoji puno drugih boja lakova za nokte koje nisu tako svijetle, ali su još uvijek savršene. Naši favoriti na kratkim noktima: Granny Smith i Matcha zelena.

Inače, svijetlozeleni tonovi idealni su i za proljetni french, što vješto pokazuje ovaj primjer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Out: Bijeli nokti

In: Soap nails

Više nije tajna: 'Soap Nails' su novi 'Glazed Donut Nails' i 'THE trend' noktiju za 2024. Čak ćemo ići toliko daleko da predviđamo kako će zamijeniti klasični bijeli lak za nokte. 'Soap nails' oponašaju učinak blistavo čistih noktiju - sa suptilnim sjajem i blago mliječnim tonovima.

 

Možda vas zanima Mašne se ne nose samo u kosi i na odjeći, Nicola Peltz-Beckham nosi ih i na noktima Rubrika Beauty Beauty

Out: Metalik nokti

In: Trula višnja

Rijetko kada su proljeće i ljeto bili već sada toliko u znaku 'mračnog' trenda. Boja trule višnje (tamnocrvena) već je odabrana kao trend za proljeće 2024. godine, ne samo u smislu boje kose ili mode – veliki potencijal vidimo i za lak za nokte. Savršena alternativa crnoj za ljetni gotički izgled.

ljubičasti nokti Možda vas zanima Ljubičasta manikura: nokti ove boje pravo su osvježenje i inspiracija svima kojima nedostaje - inspiracija Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @matejanova

Komentari 0