Beauty 02. veljače 2023.

Omiljeni brend za njegu kose, Olaplex, sad ima i šampon za suho pranje. Više ne peremo kosu?

Olaplex šampon za suho pranje
Instagram @olaplex. Olaplex Nº.4D Clean Volume Detox šampon za suho pranje
  • Najnoviji dodatak hvaljenim preparatima za njegu kose brenda Olaplex je šampon za suho pranje
  • No.4D Clean Volume Detox šampon za suho pranje kose sadrži sastojak za obnovu vlasi kose kao i svi ostali Olaplex proizvodi
  • Lagana formula obećava izgled i osjećaj poput tek oprane kose!

Za šamponima za suho pranje često posežemo kako bismo održali svjež i čist izgled kose između dva pranja te i produljili vrijeme između dva pranja kose. Sad imamo mogućnost isprobati još jednu formulu, ovaj put iz Olaplexa.

Olaplex šampon za suho pranje | Autor: Instagram @olaplex Instagram @olaplex Olaplex šamponi za kosu

Svi smo upoznati s raznim proizvodima brenda Olaplex, od šampona, do maski i ulja za njegu i obnovu kose, kojima je svima zajednički poseban patentirani sastojak, bis-aminopropil diglikol dimaleat, koji obnavlja vlasi kose oštećene kemijskim tretmanima i toplinom. Beauty brend sad je svojoj liniji dodao i šampon za suho pranje, proizvod koji mnoge spašava između dva pranja kose. 

Olaplex šampon za suho pranje | Autor: Olaplex Olaplex Olaplex, Nº.4D Clean Volume Detox šampon za suho pranje, (28,95 eur)

No.4D Clean Volume Detox šampon za suho pranje kose sadrži dvije vrste škroba, aluminijev škrob oktenilsukcinat i ulje rižinih klica smeđe riže. Ova dva sastojka zajedno djeluju na upijanju viška masnoće s kose te kosi pružaju volumen. Zbog toga što su iznimno lagane formulacije, iz brenda tvrde kako na kosi neće ostavljati otežani osjećaj niti bijele tragove.  Još jedan važan sastojak je i ekstrakt sjemenki tropske biljke rambutan, koji smiruje vlasište i sprječava isušivanje.

Također, iz Olaplexa napominju kako njihov suhi šampon ne sadrži ni benzen, kancerogeni spoj koji je otkriven u nekim šamponima za suho pranje.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLAPLEX (@olaplex)

Čisti izgled kose i zdravo vlasište postižu se uporabom ovog šampona čija lagana formula daje osjećaj tek oprane kose i ne začepljuje pore, bez bijelih tragova.

Možda vas zanima... Upoznali smo novu tehnologiju koja nam je napokon omogućila da imamo kosu kao iz salona Rubrika Beauty Beauty

Komentari 0