Beauty
Olaplex

Olaplex ima novi čudotvorni proizvod za kosu: Sve što trebaš znati o Olaplex 4C šamponu!

  • Olaplex, poznati brend njege kose s već kultnim proizvodima koje preporučuju svi, od beauty influencera do frizera i beauty stručnjaka, ima novi proizvod!
  • Obožavani brend čiji proizvodi djeluju na obnovu vlasi kose za snažniju i zdraviju kosu, lansirao je Olaplex No. 4C šampon
  • U nastavku ti donosimo sve o novom proizvodu za koji ne sumnjamo da će se uskoro pridružiti favoritima

Ako pokušavaš vratiti zdravlje kosi i učiniti je snažnijom, sigurno već znaš sve o hvaljenim proizvodima brenda Olaplex, a možda si ih i isprobala, no što ih čini toliko posebnima?

Olaplexovi proizvodi već su postali klasik u beauty svijetu, a njihova formula koja sadrži sastojak bis-aminopropyl diglycol dimaleate, odnosno tehnologiju koja popravlja veze kose iznutra, za zdraviju i snažniju kosu. Ova formula idealna je za korištenje ako često kosu tretiraš bojom ili toplinskim alatima za stiliziranje. Nakon uporabe Olaplexa, oštećena kosa je transformirana te je obnovljena, zdravija i sjajnija.

Olaplex proizvodi | Autor: @leatngu @leatngu Olaplex proizvodi

Od danas možemo dodati još jedan proizvod na listu Olaplexovih proizvoda za njegu kose, budući da je brend upravo lansirao Olaplex No. 4C šampon!

Što je Olaplex No. 4C i kako funkcionira?

Olaplex No. 4C je pročišćavajući šampon za kosu. To znači da pomaže s kose ukloniti nakupine koje su nastale od drugih proizvoda poput šampona za suho pranje i prljavštine te masnoća od korijena do vrhova kose.

Ako koristiš mnogo proizvoda za stiliziranje kose, takve nakupine se stvaraju prilično brzo pa se i tvoja kosa brže masti, stoga je pročišćavajući šampon za kosu korak koji ne smiješ preskočiti. Olaplex No. 4C šampon namijenjen je za korištenje na tjednoj bazi pa tako možeš odabrati jedan dan u tjednu, poput nedjelje, kad ćeš u potpunosti maknuti svu prljavštinu s kose i svježe započeti tjedan! Nakon korištenja šampona, tvoja će kosa biti lakša, lepršavija, sjajnija i mnogo čišća!

Olaplex | Autor: @olaplex @olaplex Olaplex No. 4C pročišćavajući šampon

“Dodavanje pročišćavajućeg šampona prirodni je nastavak za Olaplex, što je postignuto novim Olaplex No. 4C Bond Maintenance pročišćavajućim šamponom”, rekla je JuE Wong, glavna direktorica Olaplexa. Dodala je i kako je Olaplex No. 4C šampon posve drugačije pročišćavajuće iskustvo pranja kose, sa šamponom koji nježno uklanja sve nakupine s vlasišta, dok istodobno, patentirana obnavljajuća tehnologija obnavlja i osnažuje kosu.

Možda vas zanima Što je plavi šampon, i kako djeluje? I ne, nije rezerviran za plavuše Rubrika Beauty Beauty

Kako koristiti Olaplex No. 4C šampon

Iz Olaplexa preporučuju korištenje novog No. 4C pročišćavajućeg šampona jednom tjedno. Šampon se nanosi na korijen kose dok se ne stvori pjena te ga se zatim ostavlja na kosi do 5 minuta kako bi u potpunosti djelovao i razgradio višak ulja, proizvoda, metala i klora koji je možda ostao nakon, primjerice, plivanja u bazenu.

Olaplex | Autor: @olaplex @olaplex Olaplex proizvodi

Nakon toga, iz Olaplexa preporučuju nastavak njege s Olaplex No. 5 regeneratorom ili za još intenzivniju njegu, Olaplex No. 8 intenzivnom hidratantnom maskom za kosu.

Olaplex No. 4C možeš naručiti na spacenk.com po cijeni od 233 kune.

Možda vas zanima Ulje za kosu: ovaj tretman mogao bi biti tajna zdravije i ljepše kose Rubrika Beauty Beauty
Photo: @olaplex

Komentari 0