Beauty

Upoznali smo novu tehnologiju koja nam je napokon omogućila da imamo kosu kao iz salona

Sudjelovali smo na predstavljanju novih revolucionarnih Remington PROluxe You® proizvoda

Neposlušna, suha kosa, ispucali vrhovi, beživotna frizura su sve ono što ne želimo imati. Nema boljeg osjećaja od savršene, stilizirane kose koja djeluje zdravo i njegovano. Osjećamo se samopouzdano, lijepo i nekako moćno. Savršena frizura od sada više ne mora biti iznimka. 

Proizvodi iz Remington Proluxe You linije svojom najnovijom inteligentnom StyleAdapt™ tehnologijom prilagođavaju se svakoj kosi i s njima možemo postići frizuru kakvu priželjkujemo, a da nam pritom kosa ne bude oštećena i beživotna. 

 | Autor: Notorious Design Notorious Design

Uvjerili smo se u to i na nedavno održanom druženju u frizerskom salonu Hair Studio by Ria u kojem je uz najnovije trendove u hair stylingu bilo organizirano predstavljanje Remington ProLuxe You linije uređaja za kosu.

Novi najbolji prijatelji mnogih frizura!

Uz finu čašu šampanjca i slatke zalogaje upoznali smo novu tehnologiju koja nam napokon omogućava da imamo kosu kao iz salona. Stoga, ne sumnjamo da će Remington PROluxe You® proizvodi postati novi najbolji prijatelji mnogih frizura. 

 | Autor: Notorious Design Notorious Design

PROluxe You sušilo za kosu osim oblikovanja frizure omogućuje brzo sušenje kose i difuziju kovrča, dok je za istovremeno feniranje i sušenje kose idealna PROluxe You četka na vrući zrak. Toliko željenu  voluminoznu i lepršavu frizuru moguće je lako i jednostavno postići  uz PROluxe You grijanu četku, dok će uređaj za ravnanje kose idealno zagladiti kosu, a PROluxe You stylerom se pak vrlo brzo i lako mogu stvoriti savršene kovrče. 

 | Autor: Notorious Design Notorious Design

U to se uvjerila i poznata lifestyle influencerica Dora Predojević koja redovito koristi Remington PROluxe You proizvode i baš zato na samom predstavljanju nije krila oduševljenje njima.  Eventu su se pridružila i influencerica Nika Laličić, a Ria Jurakić, vlasnica frizerskog salona Hair by Ria, upoznala nas je s par savjeta kako pravilno koristiti proizvode iz nove PROluxe You linije te je  prezentirala i najnovije trendove u stiliziranju kose. 

 | Autor: Notorious Design Notorious Design

Uređaji koji pamte što našoj kosi treba

Uglavnom svi imamo različite tipove kose, od ravne i tanke do bujne kose s kovrčama. Remington PROluxe You® uređaji za kosu prilagođavaju temperaturu i način rada svakoj pojedinoj kosi i daju nam rezultate, odnosno frizuru koja traje cijeli dan.

Naime, Inteligentna StyleAdapt™ tehnologija, koju sadrže ovi proizvodi, spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu rada prema jedinstvenim potrebama naše kose. To znači da se uređaji brinu da kosa dosegne idealnu temperaturu za oblikovanje od 185 °C tijekom samog postupka uređivanja.

 | Autor: Notorious Design Notorious Design

Upoznaju tip kose i tehniku koja se koristi prilikom oblikovanja te se toplina grijaćih ploča prilagođava na idealnu temperaturu za oblikovanje naše kose, a podaci se pohranjuju.

Nedvojbeno je da ono što nam svima treba su proizvodi za stiliziranje kose koji štede vrijeme, a istovremeno neće uništiti našu kosu. Želimo proizvode s kojim ćemo kod kuće brzo i jednostavno napraviti frizuru kao da smo upravo izašli iz frizerskog salona. Sada znamo kako to postići!

 | Autor: Notorious Design Notorious Design

Dodatne informacije o PROluxe You®proizvodima dostupne su i na službenom Remington webu

Photo: Notorious Design