Beauty
Olaplex LashBond Building serum

Olaplexov novi LashBond Building serum obećava dulje i gušće trepavice u samo 4 tjedna

  • Mnogima omiljeni brend za njegu i obnovu kose, Olaplex nedavno je predstavio svoj prvi proizvod za rast trepavica
  • LashBond Building serum sadrži jednaku učinkovitu tehnologiju koja obnavlja trepavice, kao i proizvodi za kosu, uz sastojke poput hijaluronske kiseline i biotina
  • Visoko učinkovita formula obećava brzi rast trepavica te povećavanje njihovog volumena i gustoće

Olaplex je brend poznat po svojim raznovrsnim proizvodima za njegu, zaštitu i obnovu svih tipova kose, a sad su odlučili predstaviti i svoj prvi proizvod koji nije koncentriran na kosu, već na trepavice. Kultni brend nedavno je lansirao LashBond Building serum za rast trepavica, obogaćen hranjivom i efektivnom formulom koja povećava volumen, gustoću i duljinu trepavica u samo nekoliko tjedana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLAPLEX (@olaplex)

Novi LashBond Building serum, baš kao i ostali Olaplex proizvodi, sadrži patentiranu Olaplex Bond Building tehnologiju, koja obnavlja oštećenu proteinsku strukturu kose, a sad i trepavica. Uz nju, formula je obogaćena i novom Olaplexovom Peptide Complex tehnologijom, kao i hranjivim sastojcima poput hijaluronske kiseline i biotina, koji njeguju i hidratiziraju trepavice.

Olaplex šampon za suho pranje Možda vas zanima Omiljeni brend za njegu kose, Olaplex, sad ima i šampon za suho pranje. Više ne peremo kosu? Rubrika Beauty Beauty

Olaplex LashBond Building serum | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Olaplex LashBond Building serum

U kliničkom istraživanju u trajanju od 12 tjedana, čak 97% ispitanika primijetilo je učinkovito djelovanje ovog seruma te duže i gušće trepavice nakon kontinuiranog korištenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLAPLEX (@olaplex)

Za one koji ne žele isprobavati ekstenzije trepavica, ovaj serum mogao bi biti ljubav na prvi treptaj, sa svojom snažnom formulom koja će njegovati i poticati na rast čak i najtanje i najkraće trepavice.

Olaplex LashBond serum | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Olaplex LashBond Buliding serum, (72,32 eur)

Ovaj lagani serum omogućit će stvaranje zdravog okruženja za rast trepavica, zaštitom kožne barijere na kapcima uz trepavice.

Kako bi se učinak seruma vidio potrebno je kontinuirano korištenje, a iz Olaplexa preporučuju nanošenje seruma dva puta dnevno na kapak uz liniju trepavica, kao što bismo nanosili olovku za oči.

Možda vas zanima 10 maskara najboljih za kratke trepavice, od skupljih do onih za svačiji džep Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram @olaplex

Komentari 0