Beauty
Augustinus Bader The Retinol Serum

Novi AB The Retinol Serum učvršćuje kožu, smanjuje bore, akne, hiperpigmentacijske mrlje

  • Brend luksuzne kozmetike Augustinus Bader lansirao je novi serum s retinolom koji targetira smanjivanje bora, probleme s aknama, bori se protiv hiperpigmentacije i učvršćuje kožu
  • Novi inovativni proizvod dizajniran je kako bi se mogao koristiti i na najosjetljivijoj koži, uz sve dobrobiti retinola
  • Uz retinol, ova nježnija formula sadrži i mnoge hidratizirajuće i njegujuće sastojke koji hrane i optimiziraju kožu

Poznati brend high-end kozmetike, Augustinus Bader, iznenadio nas je proširenjem svoje skincare linije i lansiranje novog luksuznog proizvoda za njegu kože. Riječ je o The Retinol Serumu, koji je prema riječima samog osnivača brenda, profesora Augustinusa Badera, inovativan proizvod koji je pogodan za korištenje i na osjetljivoj koži.

Među mnogobrojnim skincare proizvodima koji se trenutno nalaze na tržištu, posebno onima koji sadrže retinol, novi Augustinu Bader The Retinol Serum ističe se inovativnom, nježnijom formulom koja targetira bore, akne i hiperpigmentaciju bez iritacije kože.

Novi serum s retinolom dizajniran je idejom da ogovara što većem broju ljudi, zbog formule sigurne za osjetljivu kožu, no jednako djelotvorne u borbi protiv starenja.

Augustinus Bader The Retinol Serum | Autor: Augustinus Bader Augustinus Bader Augustinus Bader The Retinol Serum

Sastojci u The Retinol Serumu

Augustinus Bader The Retinol Serum dizajniran je da ubrza obnovu stanica kože te sadrži čisti retinol, poznat po smanjivanju znakova starenja i nesavršenosti na koži. Uz ovaj derivat vitamina A, ono što ga zapravo razlikuje od drugih proizvoda s retinolom, su ostali sastojci koji se nalaze u serumu. Augustinus Bader The Retinol Serum sadrži Augustinus Bader originalnu TFC8® tehnologiju, koja je bogata aminokiselinama i vitaminima koji njeguju i optimiziraju kožu, kao i drugim iznimno hidratantnim sastojcima, poput cinkovog kompleksa i morskog ektoina.

Augustinus Bader The Retinol Serum | Autor: Augustinus Bader Augustinus Bader Augustinus Bader, The Retinol Serum, (300,00 eur)

Ovakva mješavina sastojaka omogućuje pozitivno i djelotvorno djelovanje retinola u serumu, bez negativnih posljedica poput iritacije, crvenila, suhoće kože, osjetljivosti i ljuštenja, što se može dogoditi s drugim formulama.

Augustinus Bader The Retinol Serum | Autor: Augustinus Bader Augustinus Bader Augustinus Bader The Retinol Serum

La Mer Moisturising Soft Cream Možda vas zanima La Mer je lansirao novu verziju svoje kultne kreme Moisturizing Soft Cream, s poboljšanom formulom Rubrika Beauty Beauty

Tko sve može koristiti Augustinus Bader The Retinol Serum?

Formula je namijenjena svim tipovima kože, a dizajnirana je najviše za osobe s osjetljivom kožom na umu, kako bi i oni mogli iskusiti djelotvornost retinola bez iritacija te je stoga obogaćena hidratizirajućim i umirujućim sastojcima. Korištenje seruma preporučuje se kao i kod svih drugih proizvoda koji sadrže retinol, u večernjoj skincare rutini.

Redovitim korištenjem seruma obećava se postizanje pozitivnih rezultata u vidu smanjenja vidljivosti finih linija i bora, zdravije, čišće i uravnotežene kože te manje vidljivosti ožiljaka od akni i hiperpigmentacije. Koža postaje hidrirana, blistava i meka!

Možda vas zanima TikTokeri su otkrili prednosti bijelog eyelinera. Evo 8 najboljih u koje se isplati uložiti Rubrika Beauty Beauty
Photo: Augustinus Bader

Komentari 0