Beauty
1/17

Odlične frizure za kovrčavu kosu

Frizerska kuća Vidal Sassoon kreirala je još jednu kolekciju proljetnih frizura koje će oduševiti ljubiteljice boba, ali i sve žene kovrčave kose.

 | Autor:

Za pjesnika iz antičke Grčke muza je bila iznimno važna figura, ključna u procesu stvaranja i temelj umjetničke inspiracije. Ove godine Vidal Sassoon akademija predstavlja frizure za muze novog doba. Jedna od njih, Iris, je inspirirana Nancy Cunard, britanskom starletom iz 1920-ih. Soho-Boho je suvremenea verzija Caroline Blackwood, žene slikara Luciena Freuda koja je četrdesetih napravila pravu malu revoluciju u toj četvrti te Ye-Ye, koja je futuristička interpretacija Sassoonove muze Peggy Moffitt.

 | Autor:

Nove frizure koketiraju na granici kaosa i kontrole, bez obzira radi li se o prirodnim divljim kovrčama, pomalo andorgenom bobu sa špicevima koji kosu daju teksturu, dinamiku i dozu zanimljivosti ili pak muškim kratkim frizurama.

 | Autor:

Boje koje dominiraju kolekcijom su haromična crvena, narančasta i boja fuksije za Iris, crvena, zelena i plava za Soho-Boho te plava i siva za Ye-Ye stil.

Za izradu frizura u kampanji zaduženi su bili Mark Hayes i njegov međunarodni kreativni tim. Boju su osmislili Peter Dawson i njegov međunarodni tim kolorista, dok je Daniel Koleric radio make up, a Colin Roy fotografiju.

Cijelu kolekciju frizura pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0