Beauty
Od punđi do pletenica: Ovo su najednostavnije frizure za ljetne bezbrižne dane

Od punđi do pletenica: najbolje ljetne frizure za bezbrižne dane pred nama

  • Sjajna, gusta i zdrava kosa oduvijek je bila predmet žudnje, kako žena tako i muškaraca. Ona je važan faktor u izgledu svake žene, a čak i sama promjena boje kose može naš izgled promijeniti iz temelja
  •  Uz njegu tijela tijekom ljetnih dana često zaboravimo na kosu, koja je jednako podložna vanjskim negativnim i štetnim utjecajima. Ona više nego u bilo kojem drugom godišnjem dobu tada zaslužuje dodatni tretman
  • Ipak, nismo svi te sreće da nam je kosa prirodno savršena pa se moramo malo potruditi kako bismo ju doveli do takvog izgleda, a ovo su razigrane, lepršave i prave ljetne frizure za koje ćemo skupljati komplimente 

Kada je u pitanju stiliziranje naše kose u ljetnim mjesecima, trudimo se birati frizure koje će maknuti kosu s lica, vrata, leđa i tako nas malo rashladiti, a opet biti dovoljno elegantne da ih možemo nositi kroz dan. Ako pak nosimo raspuštenu kosu, poželjno je da frizura sa što manje truda izazove wow moment. Ovisno o tvom tipu kratke, poluduge ili duge kose postoje razne praktične ljetne frizure.

Savršeno nesavršena frizura: sirena valovi prizivaju ljeto i veliki su dolazeći trend

Upravo zbog toga iznimno popularne (polu)podignute frizure za koje će ti trebati svega desetak minuta, a istovremeno će izgledati ženstveno i opušteno. Uključuju razne varijante i vrste pletenica, punđi, repa, kao i bezbroj kreativnih prijedloga kako se zaigrati s ukosnicama u kosi. 

Možda vas zanima Pripreme za more: Uz ove super savjete tvoja će koža zablistati u trenu Rubrika Life&style Life&style

1. Niska punđa

Niska punđa osim što je savršen izbor za ljetne vruće dane, idealan je odabir za svečane prilike poput vjenčanja. Kada temperature prijeđu 25 stupnjeva još je teže tražiti opcije u kojima kosa neće smetati te one frizure koje se neće lako “uništiti” tijekom dana i večeri. Baš kao što za svečanije prigode tijekom toplije sezone biramo lepršave materijale koji nas neće sputavati tako i tražimo frizuru koja će lijepo podići kosu i istaknuti lice. I, naravno, spriječiti dodatno znojenje i rastapanje make upa.

No za razliku od zastarjelih verzija koje su utopljene u litrama laka za kosu, nove verzije rade se tako da izgleda kao da si ih sama spontano napravila u nekoliko sekundi. Naravno, to je daleko od istine - za ležernu i razbarušenu punđu treba itekako potruditi ili još bolje, napore prepustiti omiljenom frizeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

Disney Hotstar - dndnha TV Shows, Movies, Live Cricket Matches

Možda vas zanima 3 ljetne frizure koje su gotove u roku keks Rubrika Beauty Beauty

2. Visoki rep s pletenicama

Rep s pletenicom je frizura koju možeš kombinirati za brojne prilike, a ako smatraš da bi ovakva frizura mogla smetati zbog zatezanja, uvijek možeš pokušati sa spuštenim repom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

British Open 2019: How to iptv4sat Rounds 3 and 4 live - CNET

3. Riblji rep

Svaka djevojka koja je vlasnica duge kose voli isprobavati razne alternative repova, a osobito opcije s pletenicama jer otvaraju lice. Kosa s pletenicama vrlo je popularna još od antičkih vremena, a danas ih biraju obične žene jednako kao i slavne osobe na crvenom tepihu. Riblji rep može izgledati posebno zavodljivo i ženstveno, bilo da se radi o poslovnim ili svečanim prilikama.

7 ljetnih frizura kad moraš biti doista sređena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

The Best TV Shows and Movies to iptv4sat on Amazon Prime in

4. Pletenica i ‘messy bun’ na vrhu glave

Ovo je jedna od omiljenih varijanti nošenja pletenica brojnih poznatih dama, a stilisti za kosu preporučuju je žena s kraćom te poludugom kosom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on  

 

How to dardarkom U.S. Netflix With a VPN That Works in 2020

5. Beskrajna pletenica zavezana maramom

Trake i marame u kosi ljeti su nam omiljeni modni dodatak. A kako i ne bi kad su toliko slatke i praktične! Ovaj chic ukras nositi možemo uz različite frizure, odjevne kombinacije i u različitim prilikama, a znaju to i slavne dame i obožavateljice mode. Raspuštena kosa, visoki rep, mala i simpatična punđa - marame ih sve vole!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

History of Christianity - dardarkom Full Episodes and Clips

Možda vas zanima Kako napraviti savršene ljetne valove - i kad nisi na plaži Rubrika Life&style Life&style

riminal Minds (Official Site)iptv4sat on CBS All Access

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0