Beauty

7 ljetnih frizura kad moraš biti doista sređena

Sezona vjenčanja je u punom jeku, a možda ti se dogodi i još koja prilika kad na vrućinama moraš biti elegantna. Ima i varijanta kad možeš zaobići frizera i fen...

Dignuta ili spuštena kosa? Nježni valovi ili ipak rep? Puno je nedoumica oko frizure koja će biti idealna za odlazak na ljetno vjenčanje ili kakvu drugo svečano događanje. Naša preporuka je uglavnom dignuta kosa kako bi ti bilo manje vruće. Donosimo ti frizure koje su nas oduševile, možda baš pronađeš neku koja će biti puno pogodak.

ŠIŠKE KOJE UOKVIRUJU LICE

Frizura nalik na onu koju je Rachel Mcadams imala na crvenom tepihu je jedna od najboljih svečanih ljetnih frizura. Niska opuštenija punđica i valovite šiške koje lijepo uokviruju lice. S ovakvom frizurom ne možeš pogriješiti. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

LAGANA PLETENICA

Ako si fan pletenica, a ne želiš klasične, savršeno zategnute pletenice, imamo ideju za tebe. Malo  neuredna, podignuta pletenica sa par pramenova koji strše izgleda jako romantično. Nakon ispletene pletenice malo rukom razbaruši frizuru i dobiti ćeš pravu ljetnu frizuru. Ideju smo dobili od glumice Ellie Bamber čija nas je frizura oduševila.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

UTEGNUTA PUNĐA

Zalizana kosa utegnuta u punđu idealna je za vrućine. Osim što izgleda jako dobro, vrlo je jednostavna za napraviti. Jako utegnutu punđu možeš ukrasiti detaljima po želji pa će izgledati još efektnije, a ostatak kose zaliži da dobiješ svečani look. Američka glumica i pjevačica Zendaya na svom primjeru nam je pokazala kako takva frizura je primjerena i za svečane prilike. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Možda vas zanima Najbolje frizure za tanku kosu - pokaži ovo svom frizeru i opusti se! Rubrika Beauty Beauty

PUNĐA OD PLETENICE

Ako nemaš volje ili želje za nekom posebnom frizurom, nisu običnu punđu možeš malo doraditi. Vrlo jednostavno, od ispletene pletenice narpraviš punđu. Naprijed ostaviš razdjeljak po sredini i zaližeš kosu. Vrlo jednostavno, a opet dovoljno svečano. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

NJEŽNA, OPUŠTENA PUNĐA

Lagana, nježno pričvršćena punđa i valoviti pramenovi izdvojeni kako bi lijepo istaknuli oblik lica. Punđa izgleda elegantno neuredno i pravi je izbor za ljetno vjenčanje. Ovakva frizura će stajati svakoj curi koja se odluči na nju. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Možda vas zanima 3 zagrebačka frizera otkrila su nam top trendove za ljeto Rubrika Beauty Beauty

''MOKRI'' VALOVI

Ako si baš isplanirala da ćeš imati spuštenu kosu i to može izgledati jako elegantno. Veliki valovi u kosi koji dodaju dojam mokrog looka. S razdjeljkom na strani i kosom iza uha možeš istaknuti naušnice i zasjati poput prave dive.
 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

KOVRČAVA KOSA

Nismo zaboravili ni cure s kovrčama. Tvoja kosa je sama po sebi efektna i posebna, pa samo neka fora kopča u kosi napravit će razliku. Na vrućinama nije lako obuzdati kovrče pa se ne moraš ni boriti s njima. Odjeli kosu, stavi kopču i pusti da kovrče nesmetano padaju.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: None

Komentari 0